PENSION FAMILY - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Malý rodinný Pension Family je vzdálený asi 500 m od centra lázní, najdete v klidné slunné části lázeňského území na okraji rozsáhlých lázeňských lesů.

Malý rodinný  pension Family  je vzdálený asi 500 m od centra lázní, najdete v klidné slunné části lázeňského území na okraji rozsáhlých lázeňských lesů.   Jeho poloha zaručuje dostupnost všech zajímavých míst Karlových Varů.

Hostům nabízí příjemný pobyt ve dvou a třílůžkových pokojích s koupelnami, zdarma parkování v zahradě nebo na přilehlých komunikacích a letní posezení na zahradě (k dispozici elektrický gril a gril na dřevěné uhlí). Součástí objektu je společenská místnost s plně vybavenou kuchyní, myčkou, posezením a SMART TV. V létě je příjemné večerní posezení na zahradě objektu.

Přímo u vchodu do zahrady pensionu začínají lesní cesty využívané pro oblíbený nordic-walking.

Hosté pensionu oceňují klidný spánek v bezprostřední blízkosti lesa.   Parkování je možné v zahradě objektu, případně v bezprostřední blízkosti na ulici (je slepá, takže málo frekventovaná). V garáži je možné zaparkovat kola, případně motorky.

PENSION FAMILY ubytování v pensionu

Pokoje jsou dvou a třílůžkové, každý s koupelnou (sprcha, WC, umyvadlo, fén na vlasy). V celém objektu, včetně pokojů, je zdarma k dispozici bezdrátový přístup na internet (Wi-Fi).

Součástí objektu je společenská místnost s plně vybavenou kuchyní, myčkou, posezením a SMART TV. V létě je příjemné večerní posezení na zahradě objektu.

Gastronomie

Pro vlastní stravování je možné využít vybavený kuchyňský kout. V blízkosti je také několik restaurací v různých cenových skupinách a obchod s potravinami, který je otevřený celý týden. V bezprostřední blízkosti penzionu se nachází italská restaurace.

Okolí pensionu a Karlovy Vary

Malý rodinný pension, vzdálený asi 500 m (10 - 15 min.) od centra lázní, najdete v klidné slunné části lázeňského území na okraji rozsáhlých lázeňských lesů. Jeho poloha zaručuje dostupnost všech zajímavých míst Karlových Varů, které můžete postupně prozkoumat pěšky nebo na kolech.

Mezinárodní letiště Karlovy Vary je od penzionu vzdáleno 8 kilometrů.

Výborná dostupnost skiareálu Klínovec (celková délka sjezdovek všech obtížností činí 18 kilometrů), který nabízí celoroční vyžití.

Máte-li rádi adrenalin, určitě navštivte Kartarenu Cheb, která je největším a nejmodernějším specializovaným závodním motokárovým okruhem v České republice. Vyzkoušet si můžete půjčovnu motokár nebo okruh s offroad tratí. Areál je od našeho penzionu pouhých 30minut jízdy autem.

Rezervovat ubytování v PENSION FAMILY - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah