HOTEL VÍTKOVA HORA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Romantický hotel v malebné lokalitě nad lázeňským centrem Karlových Varů.

Hotel leží na okraji lázeňského centra s krásnými výhledy na Karlovy Vary. Hlavními výhodami je přírodní okolí, vysoký standart služeb, relaxační procedury. Hotel disponuje 24 lůžky. Je vhodný pro odpočinek, relaxační a ozdravné pobyty, školení, firemní akce, svatby. Součástí hotelu je restaurace s letní terasou, společenské prostory s barem, wellness.

HOTEL VÍTKOVA HORA ubytování v hotelu

Jednolůžkový/Dvojlůžkový pokoj

Pokoj je vybaven koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou, umyvadlem, fénem a kosmetickým zrcátkem. Dále je na pokoji k dispozici televize s příjmem satelitních programů, telefon, bezplatné připojení k internetu Wi-Fi. V průběhu pobytu jsou vám k dispozici základní hygienické potřeby, hotelové ručníky a osušky.

Apartmán

Pokoj je rozdělen na spací a obytnou část, je vybaven malým kuchyňským koutem, dále koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem, fénem a kosmetickým zrcátkem. Kromě toalety zde najdete také bidet. Dále je na pokoji k dispozici televize s příjmem satelitních programů, telefon, bezplatné připojení k internetu Wi-Fi. Pro drobné občerstvení slouží minibar. V průběhu pobytu jsou vám k dispozici základní hygienické potřeby, hotelové ručníky a osušky.

Komfortní pokoj

Pokoj je rozdělen na spací a obytnou část, je vybaven koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem, fénem a kosmetickým zrcátkem. Dále je na pokoji k dispozici televize s příjmem satelitních programů, telefon, bezplatné připojení k internetu Wi-Fi. Pro drobné občerstvení slouží minibar. V průběhu pobytu jsou vám k dispozici základní hygienické potřeby, hotelové ručníky a osušky.

Recepce

8-20 hod

Gastronomie

Restaurace je založená na domácí české kuchyni se zaměřením na zvěřinu a rybí speciality připravované z čerstvých surovin. V naší vinotéce najdete vína z jižní Moravy a vína vyhlášených francouzských, italských vinařství.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Hotel se nachází v malebné lokalitě nad lázeňským centrem Karlových Varů. Kolem hotelu vedou lesní stezky přímo do lázeňského centra Karlových Varů. Pěšky i na kole je možné navštívit řadu atraktivit v okolí - rozhledny Diana, Goethova vyhlídka, vyhlídka Karla IV, Aberg, termální prameny, veřejné lázně, městské divadlo, galerie umění, muzea a dostihového závodiště. V okolí můžete navštívit hrad Loket, zámek v Bečově či zřícenina hradu Andělská hora.

Rezervovat ubytování v HOTEL VÍTKOVA HORA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah