SPA RESORT SANSSOUCI - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Resort se rozprostírá v zeleni slavkovského lesa s výhledem do údolí klidného prostředí jihovýchodní čtvrti lázeňského města Karlovy Vary. Odtud je to pouhých 15 minut procházkou k pramenům minerální vody na lázeňské kolonádě, která vede až do centra města.

Čtyřhvězdičkový Spa Resort Sanssouci vznikl spojením lázeňského hotelu Sanssouci**** a lázeňského hotelu Švýcarský dvůr***. Spolu s hotelm Imperial, který se nachází nedaleko, jsou součástí sločenosti Imperial Karlovy Vary a. s.

Spa Resort Sanssouci je po kompletní rekonstrukci, která proběhla v letech 2005 a 2009. Skládá se ze dvou ubytovacích budov (Blue House a Green House) a Vily Mercedes, která poskytuje ideální podmínky pro léčení a relaxaci. Vše je spojeno podzemním koridorem a hosté tak mají veškeré služby pod jednou střechou.

Ubytování je k dispozici ve 337 moderně zařízených pokojích

Z doplňkových služeb Vám nabízíme: tenisové kurty a další sportovní aktivity Sportcentra Imperial, beauty centrum, krytý bazén, whirlpool, směnárnu a mnoho dalšího. Pro hotelové hosty máme k dispozici parkoviště a garáže

SPA RESORT SANSSOUCI ubytování v hotelu

Vybavení pokojů: částečně balkon, koupelna s WC a fénem, satelitní televize, telefon s přímou volbou, trezor, lednička, internetová přípojka.

Gastronomie

Stravovat se můžete v jedné z našich tří restaurací či v á la carte restauraci Opera. Další možnosti vám nabízí naše taneční kavárna či Lobby bar s atriem a letní terasou.

Rezervovat ubytování v SPA RESORT SANSSOUCI - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah