HOTEL HUBERTUS - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný hotel Hubertus se nachází v krásném klidném prostředí na břehu řeky Ohře uprostřed lázeňských lesů necelé 3 km od centra Karlových Varů.

Nově zrekonstruovaný hotel poskytuje příjemné ubytování pro jednotlivce i rodiny s dětmi. V hotelu se nachází výborná restaurace, kde můžete ochutnat tradiční domácí kuchyni a dobré české pivo.

V areálu je k dispozici vysokorychlostní WiFi připojení, soukromé parkování pro automobily a hosté mohou také využít naší zahrady a možnosti grilování.

Hotel Hubertus je vhodný nejen pro příznivce krásné přírody, ale pro všechny, kteří hledají kousek klidu nedaleko pulzujícího lázeňského města.

Naše prostory jsou velmi vhodné i pro pořádání svateb, školení, teambuildingů, firemních večírků, seminářů a další jiných akcí a eventů, které si budete přát u nás uspořádat.

HOTEL HUBERTUS ubytování v hotelu

Celoročně poskytujeme k ubytování nově zrekonstruované jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje. Dále jsou hostům k dispozici celkem 2 apartmány, jeden se 4 lůžky a jeden disponuje až 6 lůžky.

Gastronomie

V hotelu se nachází výborná restaurace, kde můžete ochutnat tradiční domácí kuchyni a dobré české pivo.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Samotné, jen pár kilometrů vzdálené krajské město, Karlovy Vary nabízí návštěvníkům muzeum Becherovky, lázeňské kolonády, rozhlednu Diana, Jelení skok – kamzík, hrad Loket a další oblíbená turistická místa nejenom ve městě Karlovy Vary, ale i v blízkém okolí. Na všechna tato místa se lze jednoduše dopravit vlastním autem, autobusem, na kole nebo i pěšky lesní cestou začínající a končící u Hotelu Hubertus. Poloha hned u řeky Ohře vybízí také k možnosti si kus této řeky, nebo celou – záleží na Vás, sjet na kánoi, kajaku či raftu.

Rezervovat ubytování v HOTEL HUBERTUS - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah