PENSION APARTMÁNY HETLÍN - Černíny

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Hetlín je situován v lesnaté krajině obce Hetlín ve Středních Čechách. Penzion nabízí klidné ubytování a je doslova rájem pro všechny turisty a cestovatele.

Pension Hetlín je situován v lesnaté krajině obce Hetlín ve Středních Čechách. Klidné a pohodlné ubytování vhodné pro letní rekreaci, všechny milovníky přírody, turisty, cykloturisty, houbaře, sportovce, seniory i rodiny s dětmi, je poskytováno v 7 prostorných apartmánech s možností vlastního vaření. V původních prostorách s klenutým stropem se nachází salonek, pro pořádání různých firemních a rodinných akcí poslouží prostorný sál. Příjemné posezení poskytuje zahrada s bazénem. Ubytovaní hosté mají zajištěno parkovací místo přímo před objektem.

PENSION APARTMÁNY HETLÍN ubytování v pensionu

Penzion nabízí útulné ubytování v 7 prostorných apartmánech s kapacitou 2 až 4 lůžka a s možností přistýlky. Apartmány jsou vybaveny plně zařízeným kuchyňským koutem. Je samozřejmostí, že ve všech apartmánech naleznete koupelnu se sociálním zařízením a sprchovým koutem či vanou a také bezdrátový přístup k internetu.

Gastronomie

K přípravě obědů či večeří mají hosté možnost si stravu připravit sami v apartmánech, které jsou vybaveny kuchyňkou. V přízemí penzionu je situován vesnický hostinec se sálem, nabízející základní nápoje a občerstvení. Prostor sálu je vhodný k pořádání různých seminářů, výstav, firemních školení, ale také kulturních a společenských oslav.

Okolí pensionu a Černíny

Hetlín je součást obce Černíny, ležící 14 km od okresního města Kutná Hora a 35 km od Poděbrad. Tato oblast je vyhledávaná pro možnost využití turistických a cykloturistických tras po blízkém i vzdálenějším okolí a také pro množství kulturních a historických památek. V penzionu si mohou hosté půjčit jízdní kola.

Rezervovat ubytování v PENSION APARTMÁNY HETLÍN - Černíny

Nejbližší ubytování Černíny a okolí

Ubytování Černíny

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah