KATLOV HOMES - Červené Janovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Areál se nachází v chatové oblasti Katlov na velmi klidném místě, kde zapomenete na každodenní městský shon. Během návštěvy si můžete užít nespočet výletů po okolí a také si odnést neuvěřitelné zážitky z rybolovu s celosvětově známým rybářem Jakubem Vágnerem.

Čtyři krásné rodinné chaty uprostřed České republiky, nacházející se mezi dvěma vodními plochami a nedaleko města Kutná Hora vám nabídnou úžasný odpočinek i aktivní dovolenou v přírodě. Chata je obytná v přízemí a podkroví a čeká vás až 74m2 podlahové plochy pro vás a váš odpočinek či ratolesti. U nás se budete cítit jako doma, máme pro vás připravenou bylinkovou zahrádku, která bude sloužit pouze pro vaši kulinářskou potřebu a také jsme nezapomněli na terasu, která poslouží k nádhernému pozorování noční krajiny spolu s přenádherným pohledem na hvězdné nebe. Samozřejmostí je objednat si k ubytování molo a také posedět u vody a rybařit.

KATLOV HOMES ubytování v chatě

V každé z rodinných chat se nachází plnohodnotná kuchyně s lednicí, troubou, myčkou, kávovarem a varnou konvicí. Dále stůl až pro 6 osob, malý gauč a krb. Dvě ložnice a to v přízemí a podkroví - obě ložnice pojmou až 6 osob. Dále se zde nachází prostor v podkroví nazvaný jako chill-out, kde se nachází televize a prostor pro 2 hosty navíc. Samozřejmostí je koupelna, ve které se nachází umyvadlo s odkladovou plochou, WC a sprcha. Pro uschování vašich outdoorových věcí poslouží venkovní soukromý sklad, který je součástí každé z chat.

Recepce

Recepce je u nás otevřena 24 hodin/7 dní v týdnu. Ubytování se totiž nachází v těsné blízkosti našeho rybářského zázemí, kde máme NONSTOP správce, který vám bude k dispozici.

Gastronomie

Stravování jsme nechali na vás, ale nebojte, je zde mnoho míst, kam si zajít na dobré jídlo. Nejbližší možnou zastávkou jsou 5km vzdálené Zbraslavice, poté se dobře najíte v nedaleké Rybářské baště směrem na Kutnou Horu. Dalším místem pro dobré jídlo je Čáslav, Kutná Hora nebo Kolín, vše v dojezdové vzdálenosti 15-30min. Jídlo vám můžeme také nechat dovést, stejně jako pivo nebo cokoli jiného. Přes léto je u nás otevřený i kiosek, kde můžete zaběhnout na něco rychlého.

Okolí chaty a Červené Janovice

Okolí Katlova je nádhernou destinací pro odpočinek. Chatová oblast je totiž mimo hlavní silnici, nachází se mezi dvěma vodními plochami a to Jezerem Katlov a Rybníkem Pohan. V okolí se nachází obdělávané plochy polí a lesy. Les sousedí přímo s Jezerem Katlov a je dokonalou procházkou pro všechny věkové kategorie. Na vodních plochách je možné po zakoupení povolenky rybařit, jelikož se jedná o soukromý revír známého dobrodruha, cestovatele a rybáře Jakuba Vágnera, který se o tuto krásnou přírodu stará již od roku 2014. Nedaleko ubytování se nachází mnoho zajímavých výletů, které najdete na našich webových stránkách v sekci výlety v okolí. Snad nejzajímavější výlet můžeme zmínit Kutnou Horu, kde najdete nespočet krásných míst na prozkoumání, kam jezdí mnoho zahraničních turistů pro krásu tohoto města.

Rezervovat ubytování v KATLOV HOMES - Červené Janovice

Nejbližší ubytování Červené v Janověice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah