CHATA VIDLÁK - Černíny

Více o chatě

Popis ubytování

Chata se nachází ve Středočeském kraji v obciVidlák – na hrázi rybníku Vidlák obklopeného klidným lesním prostředím. K dispozici není pouze chata, nýbrž i menší srub vedle ní.

​ ​V chatě je možné ubytování až šesti osob. Nechybí zdedvě sociální zařízení v přízemí a v horním patře. Kuchyň je vybavena troubou sesporákem, lednicí, mikrovlnnou troubou a dřezem. Stojí zde i kamna s vodovodnímvýměníkem, tudíž zajistí teplo po celém interiéru. V kuchyni je umístěn takérozkládací gauč, který může posloužit jako dvě lůžka. Ložnice se čtyřmipostelemi se nachází v horním patře. Do chaty je zabudována elektřina i voda.

Srub je uzpůsoben k přespání až pěti osob. Není k dispozici sociální zařízení a voda, avšak elektřina je zabudována.

V prostředí chaty můžete využít zastřešenévenkovní posezení s grilem, atrakce pro děti v podobě trampolíny a houpačky čivelké ohniště. Za srubem lze najít také dva menší rybníčky a je zde i možnostúložného prostoru pro jízdní kola.

V okolí objektu se můžete vydat na spoustuzajímavých výletů. V nabídce je například letiště ve Zbraslavicích, ve stejnélokalitě také hotel a restaurace Svatý Hubert, historicky bohaté město KutnáHora, rozhledna Bohdaneč či blízká Rybářská bašta u rybníku Svěcený, kde sipochutnáte na spoustě delikátních pokrmech.

Rekreační chata Vidlák je vhodná pro většírodiny s dětmi, skupiny přátel apod. Má základní potřebné vybavení a jejíokolní prostředí působí velice příjemně.

CHATA VIDLÁK ubytování v chatě

Plněvybavená kuchyň, 2× wc a koupelna, krbová kamna, oplocený pozemek vhodné prohosty s domácími mazlíčky.

Zastřešenévenkovní posezení s grilem, velké ohniště, trampolína, houpačka, u chsty jepřírodní koupaliště a nedaleko hostinec.

Gastronomie

Hosti si vaří sami. Nebo je restaurace vzdálená 2km.

Okolí chaty a Černíny

Chata Vidlák stojí 16 km od kostela NanebevzetíPanny Marie a sv. Jana Křtitele a 17 km od kostnice v Sedlci. Na letištěPardubice je to 52 km.
V okolí objektu semůžete vydat na spoustu zajímavých výletů. V nabídce je například letiště veZbraslavicích, ve stejné lokalitě také hotel a restaurace Svatý Hubert, historicky bohaté město Kutná Hora, rozhledna Bohdaneč či blízká Rybářská baštau rybníku Svěcený, kde si pochutnáte na spoustě delikátních pokrmech.

Rezervovat ubytování v CHATA VIDLÁK - Černíny

Nejbližší ubytování Černíny a okolí

Ubytování Černíny

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah