PENSION HETLÍN - Černíny

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Hetlín se nachází ve Středních Čechách přibližně 20 km na jih od Kutné Hory směrem ke Zruči nad Sázavou v obci Hetlín v lesnaté krajině v objektu zrekonstruovaného bývalého hostince na okraji obce. Ubytování je vhodné pro letní rekreaci pro milovníky přírody, turisty, cykloturisty, houbaře, sportovce, seniory i rodiny s dětmi k prožití příjemné dovolené. Oblast je vyhledávaná pro možnosti využití turistických a cykloturistických tras po blízkém a vzdálenějším okolí a pro množství kulturních a historických památek.
Společenský sál na dovolenou V přízemí penzionu je vesnický hostinec se sálem, nabízející základní nápoje a občerstvení. Intimitu při menších oslavách Vám zajistí salonek v původních prostorách s klenutým stropem. Prostor sálu je vhodný k pořádání různých seminářů, výstav, firemních školení, ale i ke kulturním a společenským aktivitám.
K dispozici je bazén o rozměru 8×4 m a půjčovna kol s možnost úschovy vlastních kol. Dvůr a zahrada k apartmánu na pronájem na dovolenou Dvůr se zahradou může sloužit k nerušenému posezení s přáteli. Příjemné soukromí je ideální pro organizované skupiny nebo k delšímu pobytu. V penzionu je možnost připojení na internet! Ubytovaní hosté májí zajištěno před objektem parkovací místo. Penzion je nekuřácký.

PENSION HETLÍN ubytování v pensionu

V objektu je umístěno 7 prostorných apartmánů s kapacitou 2 až 4 lůžka s možností přistýlky s vybaveným kuchyňským koutem a koupelnou se sprchou a WC.

Rezervovat ubytování v PENSION HETLÍN - Černíny

Nejbližší ubytování Černíny a okolí

Ubytování Černíny

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah