RESTAURACE - HOTEL - SPORTPARK AGNES - Bohdaneč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotelu Agnes se nachází v malebném údolí v obci Bohdaneč necelou hodinu jízdy po dálnici D1 směrem od Prahy, nedaleko obce Zbraslavice, v krajině příjemné pro oko i pro pobyt, v přírodě, která potěší každého vnímavého návštěvníka. V blízkém okolí hotelu se nachází ovocné sady, rybníky, pastviny na nichž chováme stáda ovcí a skotu, kopečky, které zvlňují krajinu a nabízejí možnost překrásných výhledů nejen z místní rozhledny Bohdanka. K tomu staleté stromy, ticho a klid, který láká k objevným toulkám. Nabízíme mnoho možností prožítí volného času - více-účelové sportoviště, lanový park, cykloturistika, jízdy na koních, rybolov, prohlídky naší farmy a další.

Hotel Agnes je vystavěn stylově s maximálním využitím přírodních materiálů, za použití tradičních stavebních postupů jako komfortní moderní srubová stavba. To vše a další se nachází uprostřed krásné přírody, v regionu, který je minimálně dotčen průmyslem a čistotu přírodního prostředí považuje za svoji velkou přednost.

Kapacita hotelu je celkem 14 pokojů, z toho 13 dvoulůžkových jeden tříjlůžkový. Vaše děti se v naší restauraci skvěle zabaví zejména v krásném dětském koutku, který je zařízen pro jejich posezení, kreslení, houpání a další hry.

RESTAURACE - HOTEL - SPORTPARK AGNES ubytování v hotelu

K dispozici je 14 pokojů, z toho 13 dvoulůžkových a 1 trojlůžkový. Všechny naše pokoje jsou zcela moderně a komfortně zařízeny. Na každém pokoji je Wi-Fi připojení zdarma. 2 rodinné pokoje mají koupelnu s vanou, na ostatních jsou sprchové kouty. Samozřejmostí je WC na každém pokoji. Na patře je pro hosty k dispozici kuchyňka. Jeden dvoulůžkový pokoj je vč. koupelny bezbariérový.

Gastronomie

Přijměte pozvání do naší bezbariérové restaurace s kapacitou 100 míst a venkovní terasou, situovanou do příjemného prostředí srubové stavby, a která si vás získá kvalitou poctivé domácí kuchyně a originálním menu. Připravujeme hovězí, jehněčí, vepřové i rybí speciality z masa z vlastních chovů. Pečeme vlastní domácí chléb a udíme slaninu. Nabízíme nápoje z naší produkce, certifikované na kvalitu Kosher.

Rezervovat ubytování v RESTAURACE - HOTEL - SPORTPARK AGNES - Bohdaneč

Nejbližší ubytování v Bohdanči a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah