CHATA KLÁŠTER - Hraběšice

Více o chatě

Popis ubytování

​Chata Klášter se nachází uproštřed malebné obce , nedaleko města Šumperk. Díky své poloze v Hrubém Jeseníku je ideálním místem pro Vaši rodinnou dovolenou, oslavu či firemní akci.

​Na své si zde přijdou aktivní sportovci a turisté. Přibližně 400m od chaty je Skipark Hraběšice nabízející 750 metrů dlouhou hlavní sjezdovku. Můžete se také vydat na túru po některé z nepřeberného množství značených turistických tras, které se dají zdolat pěšky, na kole a při dobrých sněhových podmínkách na běžkách nebo skialpech. Chata Klášter se hodí také pro pořádání rodinných oslav či firemních školení. Po domluvě jsme pro Vás schopni zajistit catering. Najdete zde jídelnu pro dvacet osob a v teplém počasí můžete využít venkovní krbovnu s posezením.

CHATA KLÁŠTER ubytování v chatě

​V objektu se nachází 7 pokojů s celkovou kapacitou 20 lůžek včetně přistýlek. Pokoje jsou dvou - až čtyřlůžkové. Pro nejmenší hosty rádi připravíme dětskou postýlku za poplatek 100, - Kč/noc. Sociální zařízení: V každém patře najdete oddělené sprchy a toalety, zvlášť pro ženy a muže. Tedy dvě sprchy a WC v přízemí, totéž v patře, v podkroví potom jedna sprcha a jedno WC. Přímotopy na pokojích a chodbách, podlahové vytápění v koupelnách a kuchyni. Elektřina NENÍ zahrnuta v ceně pronájmu, je dopočítána zvlášť na konci pobytu dle skutečné spotřeby.

Rezervovat ubytování v CHATA KLÁŠTER - Hraběšice

Nejbližší ubytování Hraběšice a okolí

Ubytování Hraběšice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah