HOTEL KLEIN - Sobotín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zámecký Hotel Klein ****s

Luxusní romantický hotel nabízí ubytování v šesti jedinečných apartmánech a dvanácti pokojích. V hotelu se nachází zážitkový Restaurant Savarin s kapacitou 60 míst, vinárna Hubert s posezením u krbu, salonky pro obchodní jednání, Sluneční lázně na střešní terase a rozsáhlé sklepení s Privátním spa, vinným a pivním sklípkem.

Patříte mezi časté návštěvníky hradů či zámků? Pak jste možná nejednou zatoužili po tom zkusit si, jaké by to asi bylo probudit se v královské posteli a nechat se po celý den hýčkat jako člen královské rodiny. Nemusíte být zrovna král nebo královna, princ či princezna, aby se mohlo stát vaše přání skutečností. V zámeckém hotelu Klein zažijete romantickou dovolenou jako z pohádky.

Přesto, že byl zámek při rekonstrukci koncipován jako romantický zámecký hotel s důrazem na odpovědnost vůči slohovému tvarosloví a pracovním postupům u jednotlivých uměleckých řemesel a byl kladen velký důraz na zachování řady prvků z kleinovské éry, najdete v něm řadu prvků, které odpovídají standardnímu modernímu vybavení současných hotelů.

V zámeckém hotelu Klein je k dispozici ubytování v 6 pohádkových apartmá a 12 pokojích pojmenovaných mimo jiné také po nejvýznačnějších členech rodu Kleinů. Všechny jsou vybaveny na míru vyrobeným nábytkem a starožitnými předměty, ale současně i veškerým moderním zařízením pro váš maximální komfort. Preferujete probuzení slunečními paprsky nebo naopak romantické výhledy na západ slunce? Máte rádi teplé či studenější barvy? Z rozmanité nabídky královských pokojů si vybere každý.

HOTEL KLEIN ubytování v hotelu

Luxusně vybavené pokoje s posezením a krásným výhledem do přilehlého parku. Apartmány a suites jsou situovány koncipovány jako ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s posezením, vše vybavené pro Váš maximální komfort. V ceně ubytování je malá pozornost na pokoji, denní pokojová služby a konzumace z minibaru.

Recepce

Denně 08:00 - 20:00

Gastronomie

Restaurant Savarin

Pro ubytované hosty denně od 08:00 - 22:00.

Restaurace má kapacitu 60 míst pro á la carte snídaně a večeře, 30 míst pro svatební hostinu či rodinnou oslavu. V letním období je restaurace s terasou otevřena během víkendů jako kavárna s malým občerstvením, a vy si tak můžete vychutnat lahodnou kávu s nádherným výhledem do přírody.

Rezervovat ubytování v HOTEL KLEIN - Sobotín

Nejbližší ubytování v Sobotíně a okolí

Ubytování Sobotín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah