PENZION EVA - Sobotín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování v soukromí Penzion Eva Sobotín: Objekt je postaven uprostřed malé obce Sobotín nedaleko známých lázní Velké Losiny. Toto lázeňské městečko je známo především pověstnými čarodějnickými procesy v 17. století, které se odehrávaly na zdejším zámku. Dům najdete u silnice č. 11 ze Šumperka na Ostravu asi 10 km od Šumperka. Objekt je od silnice vzdálen 50 m a je chráněn zelenou stěnou. Penzion Eva Sobotín Jeseníky ubytování: Privát je součástí rodinného domu upraveného na malý penzion. Je situován v přízemí domu a v podkroví, samostatné vchody, hosté se prakticky nepotkávají. K ubytování jsou zde k dispozici dva kompletně vybavené byty. Malý 1+1 pro 2-3 osoby, velký 2+1 pro 4-7 osob. Vybavení mimo jiné zahrnuje BTV/SAT, rádio, ledničku, WC, koupelnu, zařízenou kuchyň a ostatní doplňky. Kapacita ubytování je 9 lůžek. Eva Penzion ubytování Sobotín stravování: K dispozici vlastní vybavená kuchyňka - linka, 2pl. PB vařič, lednice, horkovzdušná trouba. Sobotín ubytování Penzion Eva Jeseníky popis ubytování a služby: Vstupní chodba (šatní a policová skříň), kuchyňka, samostatné sociální zařízení a obývací pokoj (stůl, židle, rozkl. gauč, rohový krb, skříňka, sekretář, BTV, satelit). Velký apartmán je 2× větší. K objektu náleží větší travnatá zahrada s ovocnými stromy a okrasnými keři. V zahradě je postaven krásný dřevěný altánek s posezením a krbem (s roštem), kde je možné příjemně strávit teplé letní večery. Parkování u domu maximálně pro 3 vozy, příjezd celoročně bez problémů. Kouření v objektu je zakázáno, pro kuřáky je vyhrazeno zastřešené místo, pod balkonem, vedle apartmánu. V ceně je překvapení! ! ! Program připraven. Voda je pitná z vlastní studny. Prostor k úschově kol ve sklepě. Dovolená Jeseníky ubytování v soukromí Eva Sobotín okolí: Obec Sobotín je obklopena hlubokými jehličnatými lesy Hrubého Jeseníku a horskými loukami. Koupání v termálním koupališti ve Velkých Losinách (4km), v přírodním koupališti Na krásném (7km), v krytém bazénu a v letním koupališti v Šumperku. Milovníci lyžování mají k dispozici svahy v těchto místech: Vernířovice, Skřítek (5km), Červenohorské sedlo (25km) a mnoho dalších nových lyžařských areálů. Běžkování je možné v bezprostředním okolí obce. Pro Vaše výlety jsou zde zajímavá místa, která stojí za to navštívit, například Velké Losiny - lázně, zámek, ruční papírna, turistika a cykloturistika v Jeseníkách, přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně. Přímo v Sobotíně se dostavuje velký sportovní areál, patříci k překrásnému zámku Sobotín, který slouží jako prvotřídní hotel. Aktuální počasí Denní tepl. : 8 °C Noční tepl. : -2 °C Vítr: 21 m/s Adresa: Penzion Eva Sobotín 177 Sobotín 78816 Česká republika, E - mail Ubytování Hotely penziony | Ubytování Olomoucký kraj | Hotely v ČR | | | Ubytování na Slovensku | ubytovani, hotely | Hotely Olomoucký kraj

Penzion Eva
K ubytování jsou v našem penzionu k dispozici dva kompletně vybavené byty. Malý 1+1 pro 2 - 3 osoby, velký 2+1 pro 4 - 7 osob /sedmé lůžko je dětská válenda 120 cm/. Kapacita ubytování je 9 /10/ lůžek.
K objektu penzionu náleží travnatá zahrada s ovocnými stromy a okrasnými keři. V zahradě je postaven krásný dřevěný altánek s krbem a roštem, kde je možné příjemně strávit teplé letní večery.
Volný čas mohou rekreanti trávit toulkami po CHKO Jeseníky nebo výletem do 4 km vzdáleného lázeňského města Velké Losiny, kde lze navštívit místní zámek nebo se osvěžit v tamním supermoderním termálním koupališti.

Je zde další množství zajímavostí, přečerpávací elekrárna Dlouhé Stráně, výjezd lanovkou na Šerák, či sjezd z Pradědu na koloběžkách, papírna na ruční papír, jediná na světě, hrady, zámky, jeskyně v okolí a mnoho dalšího.

V zimním období velké množtví sjezdovek, nejmodernější zimní areály, jako Kouty nad Desnou, Červenohorské sedlo, Přemyslov, Klepáčov, Vernířovice a další.

PENZION EVA ubytování v pensionu

Vybavení bytů mimo jiné zahrnuje BTV/SAT, rádio, ledničku, WC, koupelnu, zařízenou kuchyň a ostatní doplňky.

Recepce

Nepřetržitě.

Gastronomie

Nedaleko penzionu je několik restaurací.

Okolí pensionu a Sobotín

Pro týdenní pobyt připraven program. V okolí je velké množství zajímavostí. Na příklad, zámek Velké Losiny, světový unikát - papírna na ruční papír Velké Losiny, lázně Velké Losiny, přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně, patří mezi 7 divů republiky, jeskyně, přírodní koupaliště, nové termální koupaliště Velké Losiny a mnoho dalšího.

Velmi doporučuji, zjistit si informace, na internetu, o novém krásném zařízení pod názvem zámek Sobotín. Toto zařízení je 400 metrů od našeho penzionu a veřejnost má možnost využívat nabízené služby.

Rezervovat ubytování v PENZION EVA - Sobotín

Nejbližší ubytování v Sobotíně a okolí

Ubytování Sobotín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah