WELLNESS & SPA HOTEL SIDONIE - Sobotín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness Hotel Sidonie **** nabízí konfortně vybavené pokoje pro relaxační pobyt ve dvou nebo pohodlný rodinný víkend v malebném prostředí.

Chcete si užít s přáteli nebo rodinou víkend plný masáží, procedur, relaxu a zábavy v saunovém nebo vodním světě? Anebo si jen odpočinout od každodenního shonu? Nespokojíte se jen s tím, ale rádi byste si užili také procházky lesem nebo další outdoorové či indoorové aktivity? Pak jste na správném místě. To všechno vám nabízí Wellness & spa hotel Sidonie!

Hotel Sidonie disponuje hlavní recepcí a kavárnou Sidi, ve které si můžete pochutnat na výborné kávě, domácích zákuscích a limonádách a kochat se výhledem na zámek a jeho okolí. Přímo za recepcí pak najdete vstup do hotelového wellness, kam mají přístup hosté z celého areálu resortu Sobotín a je otevřené také pro veřejnost. Hotelové pokoje se nachází v podkrovní části hotelu a dělí se na dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové. Hosté mohou využít také fitness, aerobní sál, multifunkční halu, bowling a další z nabídky aktivit hotelu Josef.

V hotelu Sidonie je k dispozici ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích, které nabízí komfortní pobyt jak pro páry, tak pro přátele či celé rodiny. Pokoje se nachází v podkrovní části hotelu a jsou vybaveny moderním nábytkem, sprchou a vanou. Designu pokojů dominuje kombinace dřeva a kovu. Hotelovým hostům je k dispozici moderní restaurace s venkovním posezením v hotelu Josef, kam dojdou podzemní chodbou. V restauraci jsou při obsazenosti nad 20 hostů podávány snídaně a večeře formou bufetu. Při nižší obsazenosti jsou servírovány formou á la carte dle požadavků hostů.

WELLNESS & SPA HOTEL SIDONIE ubytování v hotelu

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny manželskou postelí, koupelnou s vanou a sprchovým koutem. Třílůžkové pokoje jsou vybaveny manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem, koupelnou s vanou a sprchovým koutem. Čtyřlůžkový rodinný suite se skládá ze dvou pokojů, koupelny s vanou a sprchovým koutem.

Venkovní parkování zdarma (podzemní parkoviště 200 Kč/den)

Polopenze v restauraci hotelu Josef

Neomezený vstup do bazénu & spa hotelu Sidonie (wellness taška k zapůjčení na centrální recepci)

Možnost ubytování s domácími mazlíčky za poplatek (po předchozí domluvě)

V zimním období celodenní skipas (sjezdovka součástí areálu)

Úschovna kol a lyží

Recepce

Denně 09:00 - 21:00

Gastronomie

Součástí resortu je kavárna Sidi, která je propojena s recepcí hotelu Sidonie. Podává se zde lahodná káva a řada chutných zákusků. Využít můžete jak vnitřního, tak i venkovního posezení na příjemné zahrádce s houpačkou. Celou kouzelnou atmosféru pak už jen doplňuje romantický výhled na zámecký hotel Klein, jeho nádvoří a rybník.

Rezervovat ubytování v WELLNESS & SPA HOTEL SIDONIE - Sobotín

Nejbližší ubytování v Sobotíně a okolí

Ubytování Sobotín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah