PIVOVAR & APARTMÁNY ALBERT - Sobotín

Více o pensionu

Popis ubytování

Zámecký Pivovar Albert ****

Pivovar je v těsném sousedství zámku a nabízí ubytování ve dvou šestilůžkových a jednom dvanáctilůžkovém apartmánu s kompletně vybavenými kuchyněmi, jídelnami a prostornými obývacími pokoji. Součástí budovy je stylová pivnice s kapacitou 40 míst určená především k soukromým akcím. Zajímavostí jsou měděné kotle a podlahové průzory do suterénu s technologiemi na výrobu nefiltrovaného piva Albert.

Hledáte místo pro nevšední rozlučku se svobodou, rodinnou oslavu nebo firemní teambuilding? A co takhle si pronajmout zámecký rodinný pivovar a parádně se s ostatními pobavit? Kromě pivnice, ve které si můžete vychutnat jedinečný světlý ležák Albert, jsou součástí pivovaru také tři apartmány s kapacitou šest nebo dvanáct osob, a tak se v pivovaru můžete pohodlně ubytovat s větší partou nebo rodinou.

Vlastní pivo pro celý resort Sobotín

Zámecký pivovar Albert produkuje vlastní pivo nejvyšší kvality určité pro konzumaci nejen přímo v pivovaru, ale také v ostatních provozovnách, které jsou součástí resortu Sobotín, a tak si můžete místní pivo vychutnat i mimo pivovar. Součástí pivovaru je pivnice s kapacitou 40 míst s měděnými várnicemi a nakouknout můžete díky podlahovým průzorům také do prostor suterénu, kde se nachází výrobní zařízení.

PIVOVAR & APARTMÁNY ALBERT ubytování v pensionu

Šestilůžkový apartmán se skládá ze dvou ložnic s manželskou postelí a jedním lůžkem, obývacím pokojem, jídelním koutem a plně vybavenou kuchyní.

Dvanáctilůžkový penthouse se skládá ze tří ložnic s manželskou postelí a dvěmi lůžky, jídelnou.

Služby:

Venkovní parkování zdarma

Polopenze v restauraci hotelu Josef za příplatek 500 Kč / os.

Neomezený vstup do bazénu hotelu Sidonie (vstup do wellness & spa za příplatek 130 Kč / os. / 3 hodiny)

Možnost ubytování s domácími mazlíčky za poplatek (po předchozí domluvě)

Gastronomie

Světlý ležák jedenáctka i dvanáctka.

Místní pivo je pojmenováno stejně jako pivovar po průmyslníkovi, finančníkovi a politikovi Albertu Kleinovi von Wiesenberg. Vyrábí se hned ve dvou variantách, a to jako světlý ležák jedenáctka a dvanáctka. Jedenáctistupňové pivo je světlý ležák plzeňského typu, který se pyšní kořenitým zemitým aroma žateckého chmele doplněného kvasnicovou vůní nefiltrovaného piva. Dvanáctistupňový Albert má naopak jemné chmelové aroma doprovázené o tóny citrónové kůry a jeho chuť je jemně oříšková.

Pouze pro soukromé akce.

Pivnice není určena k dennímu provozu a slouží pouze pro soukromé akce jako jsou zmíněné rozlučky se svobodou, rodinné oslavy nebo firemní teambuildingy. Pro rezervaci pivnice prosím kontaktujte naše obchodní oddělení či recepci.

Rezervovat ubytování v PIVOVAR & APARTMÁNY ALBERT - Sobotín

Nejbližší ubytování v Sobotíně a okolí

Ubytování Sobotín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah