CHATA U JELENA - Hraběšice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Naše stylová horská Chata U Jelena leží v malebné horské vesničce u Šumperka. Chata je velmi útulná, na úžasném místě, kde si přijdou na své jak milovníci sjezdového lyžování, tak běžkaři. Areál pro sjezdaře leží pouhých 500 m od chaty a může nabídnout sjezdovky jak pro mále děti, tak náročnější dráhy pro dospělé. V létě oceníte blízkost přírody, krásných turistických cest i nedaleké přírodní koupání či venkovní bazén 500 m od chaty.

Naše stylová horská Chata U Jelena leží v malebné horské vesničce Hraběšice u Šumperka. Chata je velmi útulná, na úžasném místě, kde si přijdou na své jak milovníci sjezdování, tak běžkaři. Areál pro sjezdaře leží pouhých 500 m od chaty a může nabídnout sjezdovky jak pro mále děti, tak náročnější dráhy pro dospělé. Nejdelší sjezdovka je 810 m dlouhá (celkem je zde 5 sjezdovek - 3 vleky, večerní lyžování, snowpark, bufet, úschovna lyží, atd). Pokud nemáte lyžařské vybavení, rádi Vám ho zapůjčíme. Běžkaři mohou využít nedalekou běžkařskou magistrálu na ose Praďed - Velké Losiny.

V létě se u nás také nudit nebudete: je tu spousta turistických a cyklistických tras v prostředí, ktré bylo vyhlášeno jako jedno z nejzdravějších v ČR. V lyžařském areáalu vzdáleném 500 m můžete v létě využít koupaliště s občerstvením.

V rámci našeho penzionu Vám nabízíme restauraci s barem, společenskou místnost pro 40 osob, úschovnu kol a lyží, venkovní hriště pro 12 sportů, saunu.
Možnost příjemného posezení na zahradě s ohništěm a grilem.

CHATA U JELENA ubytování v chatě

Celková kapacita je 49 lůžek v celkem 9 pokojích s variabilním uspořádáním. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení.

Recepce

Dle potřeby

Gastronomie

Vlastní restaurace, venkovní zahrádka. Stravování zajišťujeme formou snídaně, polopenze či plné penze dle domluvy s klienty.

Okolí chaty a Hraběšice

Chata je velmi útulná, na úžasném místě, kde si přijdou na své jak milovníci sjezdování, tak běžkaři. Areál pro sjezdaře leží pouhých 500 m od chaty a může nabídnout sjezdovky jak pro mále děti, tak náročnější dráhy pro dospělé. Nejdelší sjezdovka je 810 m dlouhá (celkem je zde 5 sjezdovek - 3 vleky, večerní lyžování, snowpark, bufet, úschovna lyží, atd). Pokud nemáte lyžařské vybavení, rádi Vám ho zapůjčíme. Běžkaři mohou využít nedalekou běžkařskou magistrálu na ose Praďed - Velké Losiny.

V létě se u nás také nudit nebudete: je tu spousta turistických a cyklistických tras v prostředí, ktré bylo vyhlášeno jako jedno z nejzdravějších v ČR.

Rezervovat ubytování v CHATA U JELENA - Hraběšice

Nejbližší ubytování Hraběšice a okolí

Ubytování Hraběšice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah