AUTOKEMP NÁCHOD

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o areálu kempu

Popis ubytování

Autokemp se nachází v Náchodě, na úpatí lesního komplexu Montace, na břehu řeky Metuje. Jeho historie se datuje od roku 1966, kdy byl založen Svazarmem. Od roku 1990 je vlastnictvím AVZO Náchod, p. s. , ve které se sdružují milovníci střeleckého sportu a motorismu.

V našem kempu, kde si můžete po náročným toulkách odpočinout, nabízíme pro páry, rodiny i partičky dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové chatičky: -), karavanová stání s elektrickými přípojkami, místa pro stany, hamakový hájek. Ubytování lze platit kartou.

Kemp je vybaven kuchyňkou, společnými sprchami a toaletami, dětským hřištěm s pískovištěm, sportovním zázemím, ale hlavně milým personálem.

AUTOKEMP NÁCHOD ubytování v areálu kempu

V našem kempu, kde si můžete po náročným toulkách odpočinout, nabízíme pro páry, rodiny i partičky dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové chatičky: -), karavanová stání s elektrickými přípojkami, místa pro stany, hamakový hájek.

Kemp je vybaven kuchyňkou, společnými sprchami a toaletami, dětským hřištěm s pískovištěm, sportovním zázemím, ale hlavně milým personálem.

Recepce

Recepce je otevřena od 9:00 do 21:00. Na místě lze platit kartou.

Okolí kempu a Náchod

Město Náchod, přezdívané Manchester východu, je vstupní branou do České republiky, nachází se v malebném kraji Boženy Němcové, bratří Čapků, Aloise Jiráska, Josefa Škvoreckého, Ing. Arch. Jana Letzela, v kraji protkaném stavbami Dušana Jurkoviče, pískovcovými skalami (Adršpašsko – Teplické skály), systémem československého opevnění. V samotném městě Náchodě se nachází z písní známý renesanční Náchodský zámeček s Piccolominskou zahradou ve francouzském stylu, gotický kostel sv. Vavřince, secesní hotel Beránek s Dannyho kavárnou, novorenesanční budova radnice, Loosovy domy pro dělníky textilní továrny, funkcionalistická budova Městské knihovny, vila Bartoňů z Dobenína a mnoho dalších. Po kraji se můžete toulat za doprovodu románů Aloise Jiráska “Skaláci”, “U nás”, Na dvoře vévodském”, děl Josefa Škvoreckého, Vratislava Blažka, jimž byl inspirací…

Rezervovat ubytování v AUTOKEMP NÁCHOD

Nejbližší ubytování v Náchodě a okolí

Ubytování Náchod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah