APARTMÁN NOVÁKOVI - Náchod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Novákovi nabízí ubytování v Náchodě.

Apartmán Novákovi se nachází v klidné okrajové části Náchoda - Bělovsi a poskytuje ubytování v samostatném apartmánu až pro 6 osob. Ubytování je vhodné jak pro rodiny s dětmi (dětská postýlka k zapůjčení), tak pro menší skupiny. Hosté mohou využít venkovní posezení, v letních měsících venkovní bazén, ping-pongový stůl a zapůjčit si jízdní kola. Parkování na soukromém pozemku přímo u apartmánu. Wifi připojení k internetu.

APARTMÁN NOVÁKOVI ubytování v apartmánu

Jednopatrový apartmán s vlastním vchodem disponující v přízemí plně vybavenou kuchyní, šatnou, komorou, WC, obývacím pokojem s TV a satelitem. V patře se nacházejí dvě ložnice a koupelna s WC a pračkou.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mohou využít vybavenou kuchyňku v apartmánu. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 500 m.

Okolí apartmánu a Náchod

Poloha apartmánu je ideální pro aktivně strávenou dovolenou - v okolí je řada cyklistických tras (Kladské pomezí), možností výletů nejen do pěkné přírody (Teplicko-adršpašské skály, CHKO Broumovsko, přehradní nádrž Rozkoš), ale také za kulturními a historickými památkami (zámek Náchod, zámek Nové Město n. M. , klášter v Broumově, pevnost Dobrošov, pěchotní srub Březinka aj.). V blízkosti apartmánu se také nachází tenisové kurty s celoročním provozem, 2 lyžařské vleky a možnost vyjížďky na koních.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN NOVÁKOVI - Náchod

Nejbližší ubytování v Náchodě a okolí

Ubytování Náchod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah