PENZION VYHLÍDKA NÁCHOD

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

PENZION VYHLÍDKA NÁCHOD se nachází uprostřed přírody ve velmi příjemném a klidném prostředí s krásným výhledem do širokého okolí, které přímo vybízí k odpočinku a relaxaci. Je součástí areálu Wellness Hotelu Vyhlídka Náchod. Svým nadstandardním vybavením zajišťuje ubytovaným naprosté pohodlí, je vhodný pro strávení příjemné dovolené s partou přátel. Penzion Vyhlídka se pronajímá jako celek.

PENZION VYHLÍDKA NÁCHOD ubytování v pensionu

K vybavení penzionu patří: TV/Sat, internet, automatická pračka, lednička-mraznička, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, venkovní gril, sklo-keramická varná deska, pečící trouba, varná konvice, kávovar, veškeré nádobí, povlečení, ručníky. Příjemná slunná terasa s nádherným výhledem do okolí, s možností grilování, zcela jistě přispěje k nezapomenutelně stráveným dnům v tomto pohádkovém prostředí k dispozici jsou tři útulné ložnice 4+4+2os, plně vybavená kuchyň s jídelním koutem, obývací místnost s krbem, TV/Sat, koupelna + samostatné WC.

Recepce

provoz recepce 07:00 – 22:00 čas příjezdu (check in) je od 14:00 do 22:00 hod. příjezd po 22:00 hodině je třeba hlásit předem čas odjezdu (check out) do 10:00 hod.

Gastronomie

V ceně ubytování není zahrnuto stravování. V přilehlém wellness hotelu Vyhlídka je možnost dokoupení snídaní s bohatým snídaňovým bufetem doplněným ovocem a zeleninou nebo večeří, které jsou podávány formou výběru z lákavého menu o dvou chodech. Ve stylové nekuřácké hotelové restauraci je možnost dokoupení i obědů, nabízí se však i příjemné posezení u kávy nebo sklenky dobrého vína s krásným výhledem na město Náchod a jeho široké okolí.

Okolí pensionu a Náchod

V okolí Náchoda se nachází několik cyklostezek, které krom cyklistů ocení i milovníci in-line skatingu. Nachází se zde také řada památek, mezi kterými byste neměli opomenout návštěvu Ratibořic- Babiččino údolí, opevnění z 2. světové války Dobrošov, Jiráskovy chaty, zámků v Náchodě a v Novém Městě nad Metují, údolí Pekla, ZOO Dvůr Králové nad Labem, podzemní chodby Josefov u Jaroměře, Adršpašské skalní město či polské město Kudowa Zdroj s lázeňskou promenádou a krásnou japonskou zahradou.

Rezervovat ubytování v PENZION VYHLÍDKA NÁCHOD

Nejbližší ubytování v Náchodě a okolí

Ubytování Náchod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah