HOTEL TOMMY - Náchod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Tommy je svojí polohou jedním z nejvyhledávanějších hotelů v mezihoří Krkonoš a Orlických hor. Je umístěn v centru malebné příměstské části Náchoda.

Luxusní ubytování v hotelu s kapacitou 30 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, celková kapacita 70 osob.

Součástí hotelu je relax centrum - krytý bazén s protiproudem, masážní vana whirlpool, finská sauna, hydromasátní vana a několik druhů relaxačních i rekondičních masáží.

Pro hotelové hosty nabízíme hlídané parkoviště, kongresový sál pro 100 osob.

Máte zájem o wellness pobyt v hotelu Tommy?

HOTEL TOMMY ubytování v hotelu

Pokoje jsou rozděleny do kategorie economy class, standard class a superior class. Všechna lůžka na pokojích jsou plnohodnotná a maximálně pohodlná.

Vybavení pokojů dále zahrnuje TV – LCD, telefon s přímou volbou a pevné připojení na internet. Koupelny se sprchovým koutem a WC jsou samozřejmostí.

Hotel je řešen jako bezbariérový s výtahem. Na pobyt nepřijímáme děti mladší 10ti let.

Recepce

8,00 - 22,00

Gastronomie

Lobby bar: nabídka studené kuchyně, dezertů, teplých a studených nápojů. Restaurace: snídaně, večeře, mezinárodní speciality.

Okolí hotelu a Náchod

V tomto pozoruhodném regionu vymezeném řekami Metují, Úpou a Jestřebími horami žije na rozloze 900 km2 asi 120 000 přívětivých lidí. Kladské pomezí má jedinečný charakter, o čemž svědčí 9 chráněných oblastí spolu s více jak tisíci zapsanými památkami. Je jedním z nejvyhledávanějších míst v České republice pro strávení báječné dovolené a odpočinku. Kladské pomezí je krajinou, která svojí členitostí, přírodními zajímavostmi a kulturními památkami může uspokojit i ty nejnáročnější návštěvníky.

Rezervovat ubytování v HOTEL TOMMY - Náchod

Nejbližší ubytování v Náchodě a okolí

Ubytování Náchod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah