UBYTOVÁNÍ U LÍPY - Náchod

Více o pensionu

Popis ubytování

​Ubytování u lípy Náchod, ubytování v Náchodě v centru turistického dění. Nabízíme ubytování v centru města v blízkosti café baru, náchodského zámku, pivovaru Primátor a dalších zajímavých míst. Apartmán poskytuje ubytování pro až 2 osoby.
Nabízíme možnost ubytování v Náchodě v nově otevřeném mini penzionu. Jedná se o samostatný apartmán s vlastní koupelnou a sociálním zařízením. Vchod naleznete hned u vchodu do Café baru u lípy.
Nerušené soukromí v soukromém apartmánu? Ano! U nás je to možné. Zřídili jsme pro vás apartmán s vlastním sociálním zařízením a koupelnou. Nemusíte se bát o dělení s cizími lidmi. O koupelnu se dobře staráme, a tak ji vždy naleznete čistou. Součástí apartmánu je i jídelna s kuchyní a kuchyňským vybavením. Při volných chvílích je připravena TV se satelitními programy a vysokorychlostní Wi-Fi připojení bez omezení. Pobyt v našem apartmánu může být super dovolená.
Co u nás naleznete? Klid a odpočinek v rodinném ubytovacím zařízení, samostatnou koupelnu a sociální zařízení, kuchyňskou linku s nádobím, sporák s troubou, manželskou postel, překrásný výhled na město, neomezené připojení k Wi-Fi, TV se satelitními programy.

Okolí pensionu a Náchod

Ideální podmínky nejen pro milovníky výletů, ale i cykloturistů. Okolí nabízí široký výběr turistických a cykloturistických poznávacích výletů. Na své si přijdou i milovníci armádních památek. V okolí je totiž nespočet starých armádních bunkrů a opevnění, i řopíků.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U LÍPY - Náchod

Nejbližší ubytování v Náchodě a okolí

Ubytování Náchod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah