HOTEL U BERÁNKA - Náchod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel U Beránka, postavený v secesním stylu, se nachází přímo v centru města Náchod, přesto však v klidném prostředí s výhledem na náchodské náměstí, kterému vévodí náchodský zámek. Našim hostům nabízíme ubytování v pokojích v původní secesní části nebo v moderní, nově přistavené části hotelu. K dispozici jsou 2 výtahy a bezbariérový přístup do všech prostor hotelu. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním příslušenstvím, televizorem a některé klimatizací. Nabízíme i ojedinělou možnost pobytu v Prezidentském apartmá až pro 5 osob, o rozloze cca 150 m2, se dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami, stylovou pracovnou a jídelnou.

Navštívit můžete i městské Divadlo Dr. Josefa Čížka, které sídlí ve stejné budově jako hotel.

Příjemné posezení nabízí Dannyho kavárna, kde si můžete vybrat z několika druhů kávy, domácích dezertů od našeho cukráře, bohaté vinotéky a především z mnoha druhů piva přímo z náchodského pivovaru Primátor. Za hezkého počasí můžete sledovat dění na náchodském náměstí z naší letní zahrádky.

V hotelu je k dispozici 125 lůžek, včetně dvou bezbariérových pokojů, tří apartmánů a popř. Prezidentského Apartmá.

Recepce v provozu 24 hodin denně.

Parkování pro hosty přímo před hotelem za poplatek (parkovací automat). Recepce má k dispozici k zapůjčení pouze 20 parkovacích karet.

V ceně ubytování je zahrnuto DPH a snídaně formou teplého a studeného bufetu nebo ala carte (dle obsazenosti) v hotelové restauraci.

Poplatek z pobytu, ve výši 20 Kč / os. / noc není v ceně zahrnutý. Od poplatku jsou osvobozeny děti do 18ti let a senioři nad 70 let.

Domácí mazlíčci jsou povoleni po dohodě, za poplatek 400 Kč/noc, pouze v pokojích typu STANDARD.

Celý hotel je nekuřácký, kouření je možné pouze mimo objekt a na letní zahrádce.

Hotelová restaurace i Dannyho kavárna nabízí široký výběr jídel ze stálého i poledního menu.

Za poplatek nabízíme i službu praní a žehlení prádla.

Rodinám s malými dětmi zapůjčíme dětskou postýlku (150 Kč / noc).

K dispozici je i místnost s kulečníkem.

HOTEL U BERÁNKA ubytování v hotelu

Hotelové pokoje jsou rozděleny do několika kategorií, podle umístění, vybavení a poskytovaných služeb.

STANDARD - Dvoulůžkové pokoje v nové části hotelu, vybavené sociálním zařízením, ledničkou, wi-fi, trezorem a fénem. Minibar je možný zpoplatněný na požádání. TV na vyžádání.

SUPERIOR - Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, rovněž v nové části hotelu, vybavené stejně, jako pokoje STANDARD, TV, zvýhodněné klimatizací a výhledem na náměstí. Na těchto pokojích není povolen pobyt s domácím mazlíčkem.

SECESE - Pokoje v původní secesní části hotelu, stylově zařízené, s klimatizací a výhledem na náměstí. V ceně těchto pokojů je minibar při příjezdu (doplňování je zpoplatněno).

Na některých pokojích typu SECESE je rovněž možnost přistýlky. Na těchto pokojích nejsou povoleni domácí mazlíčci.

APARTMÁ - Pokoje v secesní části hotelu s klimatizací a výhledem na náměstí, stylově zařízené. Každé apartmá má rozlohu cca 70 m2 - ložnice, koupelna a jídelna nebo pracovna.

Jsou rovněž vybaveny TV, wi-fi a fénem.

V ceně je zahrnuta mísa s ovocem, sekt a minibar při příjezdu (doplnění zpoplatněno).

PREZIDENTSKÉ APARTMÁ - spojení apartmánů dvou apartmánů ve druhém patře hotelu vznikne prezidentské apartmá o rozloze 150 m2 - 2 ložnice, 2 koupelny, pracovna, jídelna a šatna.

Recepce

Recepce je v provozu nepřetržitě.

Gastronomie

Ve stylové secesní restauraci Hotelu U Beránka najdete gastronomické lahůdky i tradiční krajové speciality v moderním pojetí. Nabízíme zvýhodněné polední menu i výběr ze stálého jídelního lístku. V Dannyho kavárně můžete posedět u sklenky vína z naší bohaté vinotéky a k výborné kávě Julius Meinl nabízíme dezerty z naší domácí cukrárny. V létě můžete posedět na venkovní zahrádce.

Kromě restaurace a kavárny disponuje hotel i salonkem a dalšími konferenčními prostory, takže u nás můžete uspořádat nejen rodinné, ale i jiné společenské akce, jejichž průběh zajistíme dle Vašeho přání.

Okolí hotelu a Náchod

Náchod není jen zámek s vyhlídkou, ale i jedinečná architektura funkcionalismu a hlavní město Škvoreckého románů. Láká také na překrásnou přírodu nedalekých Adršpašsko-teplických skal a Babiččina údolí. Atraktivní je i z hlediska dostupnosti lyžařských areálů v Krkonoších, Orlických horách i polském příhraničí. Okolí je také propojené pestrou sítí cyklostezek.

Zájemcům o historii nabízí okoli spoustu hradů a zámků, např. Nové Město nad Metují, Opočno, Hospital Kuks, Ratibořice. Přímo ve městě lze navštívit kromě zámku i Regionální muzeum nebo si vyšlápnout na pevnost Dobrošov a posilnit se na Jiráskově chatě s krásným výhledem do krajiny.

Cca 25 km od Náchoda je známá ZOO Dvůr Králové nad Labem a přehrada jako z pohádky - Les Království v Bílé Třemešné (4km od ZOO). Odtud můžete krásnou přírodní stezkou kolem přehrady dojít až do Hostinného (cca 8 km), kde se nachází monumentální radnice, podpíraná dvěma obry.

V nedalekém příhraničním městečku Kudowa Zdrój lákají k návštěvě známé lázně, umístěné v nádherném lázeňském parku, nebo krytý bazén Vodní svět s mořskou vodou. Zde můžete nakoupit i v rozlehlé tržnici a projít se lázeňským městečkem.

Na výlety do okolí nabízíme zapůjčení piknikových košů, které naplníme podle Vašeho přání.

Kompletní nabídka výletů po okolí je hostům k dispozici na recepci hotelu.

Na přání zajistíme i společný odvoz nejen pro skupiny, ale i pro jednotlivce nebo rodiny s dětmi.

Rezervovat ubytování v HOTEL U BERÁNKA - Náchod

Nejbližší ubytování v Náchodě a okolí

Ubytování Náchod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah