VYHLÍDKA - Náchod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Vyhlídka Resort se nachází v nadmořské výšce 522 m a pyšní se dechberoucími výhledy nejen do širokého okolí města Náchod. Pohodlné ubytování, výborná kuchyně, útulné wellness zázemí i mnoho příležitostí pro relaxaci a sport dotváří jedinečnou atmosféru místa, které je dokonalou oázou klidu v poušti dnešní uspěchané doby.

Hotel nabízí komfortní ubytování s překrásnou vyhlídkou, stravování ve stylové restauraci, odpočinek v hotelovém wellness. Uzavřený areál hotelu poskytuje bezpečný prosotor pro Váš odpočinek i dostatek parkovacích míst pro všechny návštěvníky hotelu i restaurace. Hotel Vyhlídka Náchod disponuje 17 dvoulůžkovými pokoji s možností 1 až 2 přistýlek, 1 bezbariérovým pokojem a 2 apartmá. Hotel je vhodný pro pořádáním různých firemních akcí, seminářů, školení, prezentací, společenských večerů, pracovních obědů, slavnostních rautů, zahradní grilování, velkolepých svatebních hostin aj. K dispozici je kompletní technické vybaveni kongresové služby. Hotel obklopuje prostorná zahrada přecházející do volné přírody.

VYHLÍDKA ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou prostorné, mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Dle druhu pobytu jsou ubytovaným k dipozici župan a pantofle. Každý pokoj je vybaven TV, WiFi, minibarem, servisem na přípravu čaje a kávy, trezorem a pohodlným nábytkem. Samozřejmostí jsou kvalitní ručníky a hygienické potřeby.

Recepce

Recepce je otevřena denně od osmi do dvaceti hodin, popř. dále dle dohody s hosty.

Gastronomie

Hotelová restaurace je otvřena nejen hotelovým hostům, ale i široké veřejnosti. Restaurace se skládá z hlavního sálu a menšího bočního salonku. K restauraci patří i venkovní zahrádka. Restaurace je vhodná pro každodenní stravování, ale i pro slavnostní stolování všeho druhu.

Okolí hotelu a Náchod

Vyhlídka Resort se nachází 522 m n. m. a jméno Vyhlídka nenese jen tak náhodou. Rozhled z hotelu je skutečně dechberoucí. Magickou krajinu okolí Náchoda máte na Vyhlídce doslova jako na dlani. Najdete tu řadu historických památek, přírodních atraktivit, kulturních zajímaovstí a literárních stop. Nejbližší turistický cíl je odsud vzdálen jen pár stovek metrů - Dobrošov, tedy pevnění z 2. světové války a Jiráskova chata s krásným výhledem. V blízkém i vzdáleném okolí se pak nachází zajímavosti jako Státní zámek Náchod, zámky Nové Město nad Metují a Opočno, Náchodské muzeum, údolí Peklo, Adršpašsko-teplické skály, vodní nádrž Rozkoš, Česká Skalice a nedaleké Babiččino údolí, polská lázeňská města (Kudowa Zdroj, Polanica Zdroj, Duszniki Zdroj), lyžařské centrum Deštné v Orlických horác, známé polské lyžařské centrum Zieleniec, ZOO Dvůr Králové nad Labem, Třebechovický betlém, hvězdárna v Úpici, podzemní chodby Josefov a řada dalších.

Rezervovat ubytování v VYHLÍDKA - Náchod

Nejbližší ubytování v Náchodě a okolí

Ubytování Náchod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah