WELLNESS HOTEL VYHLÍDKA, - Náchod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness HOTEL VYHLÍDKA NÁCHOD se nachází v překrásném prostředí Kladského pomezí, s nezapomenutelným výhledem do širokého okolí. Máme bohaté zkušenosti s pořádáním firemních akcí, seminářů a prezentací. Nabízíme romantické pobyty, welllness pobyty, seniorské pobyty, dárkové poukázky aj. Se svým mimořádným vybavením a příjemnou atmosférou je velmi oblíbeným wellness hotelem. Celý hotel je NEKUŘÁCKÝ, bezbariérový přístup. Vzhledem k charakteru hotelu není pobyt vhodný pro děti do 12-ti let.

Wellness HOTEL VYHLÍDKA NÁCHOD se nachází 530 m n m, je obklopen romantickou přírodou a pyšní se překrásným rozhledem do širokého okolí nejen Kladského pomezí. Naší polohou, kvalitou a množstvím poskytovaných služeb uspokojíme i náročnější klientelu. Nabízíme tak ideální prostředí pro strávení romantického pobytu, wellness pobytu, seniorského pobytu aj. Relaxaci si můžete dopřát v nově vybudovaném hotelovém wellness centru s pestrým výběrem relaxačních a rehabilitačních masáží, v bazénu SE SLANOU vodou a protiproudem, v kombinované sauně se světelnou, solnou a bylinkovou terapií... V areálu HOTELU VYHLÍDKA NÁCHOD Vám je dispozici také minigolf, petanque, zahradní šachy, biliár, stolní fotbal, ruské kuželky. Hotel Vyhlídka Náchod disponuje velmi útulnými a prostornými pokoji s vlastním sociálním zařízením. K vybavení patří TV/Sat, minibar, trezor, vysoušeč vlasů, WIFI připojení zdarma. Hotel Vyhlídka Náchod má bohaté zkušenosti s pořádáním různých firemních akcí, seminářů, školení, prezentací, společenských večerů, pracovních obědů, slavnostních rautů, zahradní grilování aj. Jsme kompletně vybaveni technickým vybavením pro kongresové služby. Celý hotel je nekuřácký.

WELLNESS HOTEL VYHLÍDKA, ubytování v hotelu

Wellness HOTEL VYHLÍDKA NÁCHOD Vám nabízí atraktivní a klidné prostředí obklopené přírodou. Příjemné a kvalitní ubytování v komfortních 21 dvoulůžkových pokojích, z toho 1 bezbariérový, 2 apartmá, možnost přistýlek. Pokoje jsou svou velikostí nadstandardní. K vybavení patří TV/Sat, telefon, minibar, internet, příruční trezor, oddělená i manželská lůžka, koupelna se sprchovým koutem (apartmá s vanou), vysoušeč vlasů, župan / WC, ve dvou patrech hotelu k dispozici centrální klimatizace. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Parkování v uzamykatelném areálu hotelu zdarma. V ceně ubytování zahrnuta sklenka sektu na přivítanou, polopenze, odpolední občerstvení - káva s domácím moučníkem, na hodinu vstup do bazénu a do sauny.

Recepce

Provoz recepce 07:00 - 22:00. Čas příjezdu je od 14:00 do 22:00 hodin. Příjezd po 22:00 hodině je třeba hlásit předem. Čas odjezdu do 10:30 hodin. Recepce hotelu Vyhlídka Náchod - prodej suvenýrů, pohledů, turistických materiálů, kopírování, faxování, internetové připojení Wi - Fi v hotelu i hotelové restauraci, na objednávku zajištění květin. Pro skupiny na objednání možnost zahradního grilování. Hotelová prádelna denně od 07:30 do 15:00 hodin.

Gastronomie

Elegantní prostředí hotelové restaurace s překrásným výhledem do širokého okolí doplňuje svou atmosférou atraktivnost a kvalitu ubytování. Restaurace je k dispozici pouze našim hotelovým hostům, zajišťujeme uzavřené celodenní stravování s večerním posezením při svíčkách. Hotelová restaurace je NEKUŘÁCKÁ. V letních měsících nabízíme romantické posezení na hotelové zahrádce oblkopené přírodou. Na objednávku zajišťujeme slavnostní rauty, zahradní grilování.

Okolí hotelu a Náchod

Wellness Hotel Vyhlídka se nachází 530 m n. m. Pyšní se překrásným rozhledem do širokého okolí Náchodska – s výhledem do krajiny magické krásy. Těžko byste jinde hledali tolik historických památek, přírodních krás, kulturních souvislostí a zejména literárních stop jako v okrese Náchod. Proč navštívit Kladské pomezí? Dovolíme si Vám nabídnout pár typů. Dobrošov – opevnění z 2. světové války, Jiráskova chata s rozhlednou, zámek v Náchodě a Novém Městě nad Metují, Opočno, Náchodské muzeum, údolí Peklo – vyhledávané hlavně v létě jako ideální místo na procházky, Adršpašsko – Teplické skály, vodní nádrž Rozkoš, Česká Skalice a nedaleké Babiččino údolí, lázeňská promenáda - polské město Kudowa Zdroj, lyžařské centrum Deštné v Orlických horách - od nás 30 minut jízdy autem, známé lyžařské centrum Zieleniec v Polsku - od nás do 20. minut, ZOO Dvůr Králové nad Labem, Třebechovický betlém, hvězdárna v Úpici, podzemní chodby Josefov... .

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL VYHLÍDKA, - Náchod

Nejbližší ubytování v Náchodě a okolí

Ubytování Náchod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah