ELEMENTS APARTMENTS - Božičany

Více o apartmánu

Popis ubytování

Bude nám potěšením poskytnout Vám pohodlí na služební cestě, tipy na zábavu, výlety do celého kraje pramenů, kopců, hub a cyklostezek. Nebo třeba pomoci s problémem na služební cestě.

Naše apartmány v rodinném domku najdete v malebném městečku Božičany, které se nachází uprostřed rybářského ráje, několika pláží a cyklistických stezek v těsném sousedství Krušných hor. Ti co mají rádi pohyb, se na nejbližší rybník nebo jezero dostanou na kole do 15 min. Běžci ocení krásné treky po lesních a cyklostezkách, kde si můžete dát okruhy od 2 do 21 km. kde je v sezóně i spousty huba lesních plodů. Dá se říct, že od nás je to autem všude kousek, protože do centra Karlových Varů to sebere 15 min. Na Klínovec za lyžováním a flow-trail cyklotrasami je to 33 min. Na sjezdovku Plešivec je to 21 min a do Lokte na hrad 15 min. Pokud míříte na průzkum nebo pracovně do Karlovarského kraje, tak naše apartmány jsou takřka uprostřed celého kraje, což je tak trochu strategické místo a může se hodi při plánování.

ELEMENTS APARTMENTS ubytování v apartmánu

​Všechny apartmány mají vlastní vchod a každý je jiný a má svoje kouzlo. Pohodu poskytne terasa, zahrádka, grilly a moderní koupelna a kuchyň. K dispozici je také sdílená prádelna a malý minibar s eshop samoobsluhou. Můžete očekávat klidnou, udržovanou a malebnou obec s vřelými místními.

Okolí apartmánu a Božičany

Pro aktivní sportovce je 200m od apartmánů špičkové workout a fotbalové hřiště včetně dětských prolézaček a občerstvení. Klid a pohodu poskytne lesopark s potokem cca 400m od domu. Služební a obchodní cestující najdou za rohem apartmánu poštu a před domem je večerka se slušným výběrem a poměrem cena/výkon.

Rezervovat ubytování v ELEMENTS APARTMENTS - Božičany

Nejbližší ubytování v Božičanech a okolí

Ubytování Božičany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah