APARTMÁNY LUXOR - Česká Lípa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmány LUXOR jsou 2 nové apartmány na pronájem v 1. patře přímo v budově vyhlášené restaurace Střelák v České Lípě. Najdete nás hned vedle Městského parku.

Každý z apartmánů je rozložen na ploše cca 40m2, každý má své vlastní sociální zázemí, samostatnou ložnici a obývací pokoj propojený s kuchyňskou částí. Užijte si komfort v našich apartmánech v maximálním soukromí. Zdarma máme i parkování přímo před budovou, kvalitní Wifi je samozřejmostí a od výborné restaurace Vás dělí jen pár schodů.

APARTMÁNY LUXOR ubytování v apartmánu

​APARTMÁN č. 1Apartmán č. 1 je určen k pronájmu až pro 4 osoby (ideálně 2 dospělí a 2 děti), disponuje samostatnou, dveřmi oddělenou ložnicí s postelí a kvalitní matrací. V případě potřeby je možné postel oddělit od sebe na 2 samostatná lůžka. Obývací prostor má rozkládací pohovkou pro pohodlné přespání dalších dvou osob. V obývací části je plochá smart TV, připojení k internetu. Součástí je i kuchyňský kout vybavený indukční plotýnkou, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, a základním vybavením (sklenice, hrnce, příbory...). Komfort Vám zaručí prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Samozřejmostí je skříň a komoda na pohodlné uložení vašich osobních věcí. Tento apartmán je situován do zeleně kaštanových stromů s výhledem na chodník pro pěší, vedoucí k malé vlakové zastávce Střelnice a dále na sídliště Slovanka. Na všech oknech jsou zatemňovací závěsy pro Váš nerušený spánek v noci.
APARTMÁN č. 2Krásný, nový apartmán č. 2 je určen max. pro 4 osoby (ideálně 2 dospělí a 2 děti), disponuje samostatnou ložnicí s postelí (v případě potřeby je možné postele oddělit na 2 samostatná lůžka). Průchod do ložnice nemá dveře. Obývací prostor je krásný a prosvětlený s plochou smart tv a připojením k internetu. V obývací části je rozkládací pohovka pro pohodlné přespání dvou osob. Součástí je kuchyňský kout vybavený indukční plotýnkou, rychlovarnou konvicí, ledničkou, MW troubou a základním vybavením jako jsou sklenky, hrnky, talíře a příbory pro přípravu jednoduchého jídla. Komfort Vám zaručí moderní sprchový kout s funkcí tropického deště a toaletou. Samozřejmostí je prostorná skříň s velkým zrcadlem pro pohodlné uložení vašich osobních věcí. Na všech oknech jsou zatemňovací závěsy pro Váš nerušený spánek v noci. Tento apartmán má výhled na letní terasu vyhlášené restaurace Střelák, obklopenou zelenou kaštanovou alejí.
V letních měsících o víkendech se koná v přilehlé budově diskotéka. Okolí je tyto večery živější, rušnější a je potřeba s tím počítat.

Gastronomie

​Se stravováním si nemusíte dělat starosti. V přízemí budovy je stylová restaurace Střelák s pohodovou a přátelskou atmosférou jako stvořenou pro posezení s přáteli. Restaurace je otevřená 7dní v týdnu, takže pokud budete mít po náročném dni hlad, není nic jednoduššího než vyzkoušet její kvalitní gastronomii, která prezentuje českou kuchyni ve vzájemném propojení tradičních kuchařských postupů s novými gastronomickými trendy. K dobrému jídlu nabízí kromě nealko nápojů několik druhů točených piv a pivních speciálů, a pro chvíle klidu a pohody širokou nabídku kvalitních rumů.

Okolí apartmánu a Česká Lípa

​Česká Lípa a její okolí je vyhledávaným turistickým cílem jak pro rodiny s dětmi, tak pro aktivní jedince. Objevovat krásy Českolipska můžete ideálně ze sedla kola nebo naopak pěší turistikou. Výlety můžete podnikat na všechny světové strany. Celé Českolipsko je oblast plná starobylých tajemných hradů a dodnes přitahuje snílky a romantiky. (Zákupy, Sloup, Bezděz, Lemberk, aj.) Českolipsko je krajina mnoha tváří kterou tvoří rozlehlé bukové lesy, daleké výhledy z vrcholků Lužických hor, chladné rokle pískovcových skal, zaoblené kužely dávných sopek Českého středohoří i rybníky v čele s Máchovým jezerem, které je vzdáleno asi 10km od České Lípy a je to turistický cíl hlavně v letní sezoně. Směrem na Nový Bor začíná pohoří Lužických hor, kopce a kopečky se pravidelně střídají s rovinkami. Horské hřebeny pak nabízí při dobré viditelnosti nádherné výhledy po okolí. Projít též můžete početná skalní města a prozkoumat tajuplné skalní reliéfy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY LUXOR - Česká Lípa

Nejbližší ubytování v České Lípě a okolí

Ubytování Česká Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah