PENZION ZLATÝ HROZEN - Česká Lípa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Zlatý Hrozen poskytuje ubytování přímo v centru České Lípy, vhodný k celoročnímu pobytu. Ubytování je poskytováno ve čtyřech pokojích a jednom plně vybaveném apartmánu.

Parkování je možné na přilehlém parkoviště. Zdarma lze zaparkovat po celý víkend a v pracovních dnech od 17:00 do 8:00 hod. Mimo vyhrazené hodiny za poplatek.

V blízkosti penzionu jsou cyklotrasy, kino, divadlo, bazén, zimní stadion, sportovní hala, Vodní hrad. Možnosti výletů v okolí – Sloup v Čechách, Kokořín, Zákupy, Lemberk, Jestřebí, Máchovo jezero aj.

PENZION ZLATÝ HROZEN ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny TV, ledničkou, wifi internet, samostatnou koupelnou a WC. Apartmán disponuje vlastní kuchyňkou.

Gastronomie

Možnost zajištění snídaňových balíčků.

Okolí pensionu a Česká Lípa

Region Českolipsko je tvořen turistickými oblastmi Máchův kraj s podoblastmi - Českolipsko, Máchův kraj, Ralsko a Kokořínsko, oblastí České středohoří, oblastí Lužické hory a Ještědský hřbet a Podještědí.

Českolipsko patří k vyhledávaným rekreačním oblastem. Jeho atraktivnost je dána četností rozmanitých a pestrých krajinných a přírodních prvků a relativně málo narušeným životním prostředím. Jeho území pokrývají rozsáhlé lesní porosty, které zejména v severní části regionu, kde se rozkládají Lužické hory, přitahují příznivce zimních sportů do okolí Nového Boru a Kamenického Šenova. Tato oblast je dále přitažlivá i pro příznivce turistiky a cykloturistiky, je zde možnost využití přeshraničních turistických stezek do SRN. Jedná se o přechody Krompach - Oybin Hain, Krompach - Jonsdorf, Dolní Světlá - Waltersdorf a Petrovice - Lückendorf.

Srdcem Máchova kraje jsou Doksy s Máchovým jezerem, a Dubá, která je východiskem do úžasné krajinné oblasti Dubské Švýcarsko a Kokořínsko. Gotický královský hrad Bezděz na východě tvoří spolu se zříceninou Starého Berštejna na západě, zámkem Houskou na jihu a Ralskem na severu neodmyslitelnou dominantu Máchova kraje.

Máchův kraj je již tradičně vyhledávaným rájem turistů i cykloturistů. Cyklotrasy jsou vedeny po zpevněných silnicích a místních komunikacích s menším provozem, ale i po lesních či polních cestách. Jsou vhodné pro trekingová a horská kola a mají příznivé výškové poměry pro všechny generace cyklistů.

Rezervovat ubytování v PENZION ZLATÝ HROZEN - Česká Lípa

Nejbližší ubytování v České Lípě a okolí

Ubytování Česká Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah