HOTEL MORRIS - Česká Lípa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Moris**** se nachází v centru České Lípy na náměstí TGM. Jedná se o hotel ve staroanglickém stylu, který vznikl propojením tří budov. Budovy prošly kompletní nákladnou rekonstrukcí.

Svou jedinečnou architekturou se hotel Moris řadí mezi hlavní dominanty náměstí v České Lípě. Interiéry celého komplexu Hotelu Moris jsou vybaveny luxusním, starožitným nábytkem a starožitnými doplňky z období baroka, rokoka a renesance. Hotel nabízí vinný sklípek, školící a seminární sály, širokou nabídku technického vybavení, cateringové služby v hotelu i mimo hotel, směnárnu, prodej suvenýrů a hotelový shop, sekretářské a administrativní služby, taxislužbu, prádelnu a čistírnu, wellness služby a širokou nabídku outdoorových aktivit.

HOTEL MORRIS ubytování v hotelu

Hotel Morisnabízí luxusní ubytování ve 28 pokojích. Nezbytným vybavením každého standardního pokoje je TV+SAT, telefon a minibar, internetové připojení, nábytek v anglickém stylu, sociální zařízení a koupelny s vanou i sprchovým koutem. Hoteloví hosté si mohou vybrat standardním dvoulůžkovým pokojem, apartmánem nebo dvoupatrovým-mezonetovým apartmánem.

STANDARDNÍ POKOJ: 23 dvoulůžkových pokojů (lze upravit jako jednolůžkové), úprava manželských postelí i dělených, TV+SAT, telefon, minibar, koupelny se sprchovými kouty nebo masážní vanou, možnost výhledu do staré části města nebo na náměstí.

APARTMÁ:
ložnice, obývací pokoj, koupelny s vířivkou nebo vanou, TV+SAT, telefon, minibar.

DVOUPATROVÝ APARTMÁN-MEZONET: 3 dvoupatrové apartmány, TV+SAT v ložnici i v obývacím pokoji, vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, telefon, minibary.

HANDICAP: 1 speciálně vybavený pokoj pro samostatný pohyb hostů na invalidním vozíku (tento pokoj je vybaven starožitným, stylovým nábytkem) Upravené koupelny a toalety umožňují snadnou obsluhu tělesně postiženým. TV+SAT, telefon, minibar.

Recepce

nonstop

Gastronomie

Hotel nabízí středomořskou restauraci Morris, dále staročeskou, stylovou restauraci Moravanka s klasickou českou kuchyní a kavárnu Marylin přímo v hotelu. Dále je k dispozici vinný sklípek.

Okolí hotelu a Česká Lípa

Hotel zajišťuje také výlety do okolí, sklářské muzeum, vlastivědné muzeum v České Lípě, sklárny a hutě s odbornou prohlídkou v Novém Boru a okolí, hrady a zámky v našem regionu, Máchovo jezero a projížďky na parníku. Zajistíme výlety s průvodcem: Praha a okolí, Mělník, Mladá Boleslav, Liberec a Ještěd, apod.

Rezervovat ubytování v HOTEL MORRIS - Česká Lípa

Nejbližší ubytování v České Lípě a okolí

Ubytování Česká Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah