UHRABALA - Česká Lípa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Hrabala s velmi atraktivní polohou přímo v centru České Lípy nabízí komfortní ubytování v prostorných pokojích i pro náročné klienty.

V penzionu jsou k dispozici čtyři dvoulůžkové pokoje a jeden velký třílůžkový. Do každého pokoje je možné přidat přistýlku nebo dětské lůžko pro naše nejmenší návštěvníky.

Naše kavárna a cukrárna nabízí kvalitní kávu značky DiCaf - Platino a produkty z této kávy. Dále nabízíme i kávu Lavazza. Pokud spíše dáváte přednost čaji, zajistvé Vás překvapí nadstandardní nabídka čajů. Pohostit Vás můžeme také nealkoholickými i alkoholickými koktejly.

Bude-li mít host s sebou čtyřnohého přítele, není problém, aby sdílel pokoj s ním. Musí být však slušně vychovaný a nesmí narušovat chod penzionu.

Parkování je zjištěno na náměstí T. G. M. v hodinách mezi 17:00 h - 10:00 h a je zahrnuto v ceně pokoje. Parkování mimo uvedenou dobu je za poplatek 20, -Kč/hod a hradí se obsluze parkoviště.

UHRABALA ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou vybaveny TV, telefonem, vlastním sociálním zařízením a přípojkou na internet, na požádání jsme schopni zajistit čističku vzduchu pro hosty s potížemi dýchacích cest.

Recepce

PO-PÁ 7:00 - 22:00

PÁ+SO 8:00 - 24:00

NE 10:00 - 20:00

Gastronomie

Restaurace slouží pro širokou veřejnost i pro návštěvníky penzionu. Ti, kteří se u nás chtějí pouze naobědvat, nabízíme možnost výběru z několika hotových jídel, dále nabízíme široký sortiment kvalitních jídel, kde potěšíme jak milovníky steakové kuchyně, tak i rybích pochoutek.

Okolí pensionu a Česká Lípa

Českolipsko patří k vyhledávaným rekreačním oblastem. Jeho atraktivnost je dána četností rozmanitých a pestrých krajinných a přírodních prvků a relativně málo narušeným životním prostředím. Jeho území pokrývají rozsáhlé lesní porosty, které zejména v severní části okresu, kde se rozkládají Lužické hory, přitahují příznivce zimních sportů do okolí Nového Boru a Kamenického Šenova. Tato oblast je dále přitažlivá i pro příznivce turistiky a cykloturistiky, je zde možnost využití přeshraničních turistických stezek do SRN. Jedná se o přechody Krompach - Oybin Hain, Krompach - Jonsdorf, Dolní Světlá - Waltersdorf a Petrovice - Lückendorf.

Více než jedna třetina území Českolipska je součástí chráněných krajinných oblastí. Do severní části okresu zasahuje CHKO Lužické hory, do západní části CHKO České Středohoří a do jižní části okresu CHKO Kokořínsko. Na území okresu se dále nachází řada maloplošně chráněných území, z nichž mezinárodního významu dosahují národní přírodní rezervace Novozámecký rybník, Břehyně - Pecopala a Jezevčí vrch. Z dalších turisticky zajímavých chráněných území nelze neupozornit alespoň na národní přírodní památku Panskou skálu u Kamenického Šenova - ukázku sloupcovitého rozpadu čediče a Peklo - kaňonovité údolí s pískovcovitými skalními útvary.

Rezervovat ubytování v UHRABALA - Česká Lípa

Nejbližší ubytování v České Lípě a okolí

Ubytování Česká Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah