GALAXY ROOMS & STUDIOS - Česká Lípa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Galaxy Rooms & Studios se nacházejí přímo v České Lípě.

Všechny naše apartmány, pokoje a studia jsou vybaveny tak, aby splňovali vysoký standart ubytování za rozumnou cenu. Vzhledem k různorodosti typů ubytování je naše ubytování vhodné jak pro krátkodobý pobyt, tak pro dlouhodobé pobyty. Ve všech pokojích si hosté mohou zdarma připravit čaj nebo kávu, a bezplatně využívat Wi-Fi připojení.

V bezprostřední blízkosti naleznete vodní hrad Lipý, náměstí T. G. Masaryka, divadlo, museum, kino, bazén, zimní stadion, fotbalové hřiště, venkovní i kryté kurty na tenis nebo badminton, městský park, množství obchodů, kaváren, barů, hospod a restaurací. Ve 3km vzdáleném Golf clubu Česká Lípa mohou hosté využít zbrusu nový golfový resort. Fanoušci motorsportu ocení motoristické akce na 5km vzdáleném Autodromu Sosnová. Máchovo jezero je vzdáleno pouhých 10km. V okolí města je množství hradů a zámků (Zákupy, Sloup, Bezděz, Horní Libchava, Lemberk, aj.) či světoznámé sklárny (Crystalex, Ajeto, atd.). Do Liberce s dominantou Ještěd dojedete za cca 30min. autem, do Drážďan nebo do Prahy dojedete za 1 hodinu.

GALAXY ROOMS & STUDIOS ubytování v apartmánu

Pokoje jsou o velikosti 16 - 22 m2, a jsou vybaveny manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC, psací stůl, židle nebo křeslo, šatní skříň, lednice, Led TV/Radio, Wifi, set na přípravu kávy/čaje Studia jsou o velikosti 20 - 32 m2, a jsou vybavena manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC, psací stůl, židle nebo křeslo, šatní skříň, lednice, Led TV/Radio/DVD, Wifi, kuchyňský kout se dřezem, el. ploténka, toaster, nádobí, sklo, příbory, set na přípravu kávy/čaje Studia jsou o velikosti 45 - 60 m2, a jsou vybavena manželskou postelí, jedním nebo dvěma samostatnými lůžky, vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC, jídelní stůl a židle, šatní skříň, lednice, Led TV/Radio/DVD, Wifi, kuchyňský kout se dřezem, el. ploténka, toaster, nádobí, sklo, příbory, set na přípravu kávy/čaje Apartmán je o velikosti 65 m2, a je vybaven ložnicí s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, šatní skříň, psací stůl, židle, dvě křesílka a konferenční stolek, dále samostatná ložnice s rozkládací sófá, šatní skříň, konferenční stolek, dále kuchyň s jídelnou, jídelní stůl s židlemi, komoda, plně zařízená kuchyň s dřezem, el. sporákem s troubou, lednice, MW, toaster, nádobí, sklo, příbory, vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC, pračka, balkon, zahradní sezení, LedTV/Radio/DVD, Wifi, set na přípravu kávy/čaje

Rezervovat ubytování v GALAXY ROOMS & STUDIOS - Česká Lípa

Nejbližší ubytování v České Lípě a okolí

Ubytování Česká Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah