GALAXY APARTMENTS - Česká Lípa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Galaxy Apartments nabízí svým hostům příjemné ubytování přímo v historickém centru města Česká Lípa. Hosté se zde mohou ubytovat ve dvou až čtyřlůžkových pokojích a apartmánech. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkvoat přímo před objektem.

GALAXY APARTMENTS ubytování v apartmánu

Všechny naše apartmány, pokoje a studia jsou vybaveny tak, aby splňovali vysoký standart ubytování za rozumnou cenu. Ve všech pokojích si hosté mohou zdarma připravit čaj nebo kávu, a bezplatně využívat Wi-Fi připojení.

Okolí apartmánu a Česká Lípa

V bezprostřední blízkosti naleznete vodní hrad Lipý, náměstí T. G. Masaryka, divadlo, museum, kino, bazén, zimní stadion, fotbalové hřiště, venkovní i kryté kurty na tenis nebo badminton, městský park, množství obchodů, kaváren, barů, hospod a restaurací. Ve 3km vzdáleném Golf clubu Česká Lípa mohou hosté využít zbrusu nový golfový resort. Fanoušci motorsportu ocení motoristické akce na 5km vzdáleném Autodromu Sosnová. Máchovo jezero je vzdáleno pouhých 10km. V okolí města je množství hradů a zámků (Zákupy, Sloup, Bezděz, Horní Libchava, Lemberk, aj.) či světoznámé sklárny (Crystalex, Ajeto, atd.). Do Liberce s dominantou Ještěd dojedete za cca 30min. autem, do Drážďan nebo do Prahy dojedete za 1 hodinu. Vítejte v České Lípě, vítejte u nás.

Rezervovat ubytování v GALAXY APARTMENTS - Česká Lípa

Nejbližší ubytování v České Lípě a okolí

Ubytování Česká Lípa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah