PENSION CHALUPA - Hlásná Třebaň

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Chalupa je malý rodinný pension s restaurací, který se nachází v obci Hlásná Třebaň. Nabízíme ubytování v útulných samostatných dvoulůžkových a třílůžkových pokojích.
Pokoje nemají vlastní WC a koupelnu. Jedno sociální zařízení je vždy maximálně pro 6 osob. Ze dvou třílůžkových pokojů lze po dohodě vytvořit oddělený apartmán s vlastní koupelnou a toaletou.
Pro větší společnost je možnost pronajmout celý pension. Rádi pro vás připravíme nabídku na ubytování vašich svatebních nebo firemních hostů. Neváhejte se nám ozvat s vaší konkrétní poptávkou.
Pro děti skvělé vyžití na našem dětském hřišti. Wi-Fi a parkování zdarma.

Gastronomie

Už více než dvanáct let pro vás provozujeme rodinnou restauraci s příjemnou atmosférou a skvělým jídlem a od samého začátku si zakládáme na osobním přístupu ke každému, kdo k nám zavítá.
Vybrat si u nás můžete ze stálého menu, nebo z obědové nabídky, která je k dispozici každý den. Najdete u nás klasickou českou kuchyni okořeněnou kapkou šmrncu i netradiční kulinářské speciality a každý víkend pak pro naše hosty chystáme oblíbený víkendový speciál.
Chcete Chalupu sami pro sebe? Rádi pro vás připravíme narozeninovou oslavu, svatební hostinu či jinou slavnostní událost. Kapacita vnitřní části restaurace je 42 míst při klasickém uspořádání stolů.
Za hezkého počasí můžete využít posezení na naší zahrádce, kde je vám k dispozici dětské pískoviště. Na novou sezónu máme v plánu pár úprav, na které se moc těšíme a doufáme, že vy s námi.

Rezervovat ubytování v PENSION CHALUPA - Hlásná Třebaň

Nejbližší ubytování v Hlásné Třebani a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah