JEKA LÉTO - Řevnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Česká základna Jeky se rozkládá v oblasti Českého krasu, podél řeky Berounky, jen 30 km jihozápadně od Prahy. Ideální místo pro kombinaci sportovního programu v regionu s kulturním programem v Praze. Cenově dostupné ubytování vhodné pro skupiny turistů, pracovní a zájmové kolektivy, školní výlety, rodinné akce, setkání spolužáků. V místě pobytu dostanete dům jen pro vás. V domech není personál, takže účastníci pobytu myjí nádobí, udržují si pokoje v čistotě a před odjezdem dům důkladně uklidí. Ložnice jsou vybavené většinou palandami (2, 4, 6, 8, lůžek). Účastníci si přivezou vlastní ložní prádlo a ručníky. Spotřeba plynu a elektřiny je zahrnuta v ceně. Podle vašeho požadavku zajistíme potraviny pro 3 jídla denně.

JEKA LÉTO ubytování v rekreačním zařízení

Areál Jeky “Léto” leží na břehu řeky Berounky, v sousedství dalšího objektu Jeky. Pozemek, na jehož části je i parkovací plocha pro osobní auta, je oplocen. K dispozici je venkovní posezení, ohniště a hřiště. Areál Léto vznikl na místě původní plovárny. Po povodních v roce 2002 byl, podle původních staveb, kompletně přestavěn. V areálu se nachází hlavní objekt s jídelnou, kuchyní a 3 pokoji, vedlejší objekt s ubytovacími buňkami a další malý vedlejší objekt s 2 pokoji. Počet pokojů v hlavním objektu 3 Skladba lůžek a sociální zařízení 2×1 lůžko bez sociálního zařízení 1×5 lůžek s vlastní koupelnou. Všechny pokoje ve dvou vedlejších objektech mají vlastní koupelnu s umyvadlem, WC a sprchou. Pokoje jsou vybaveny palandami. Počet pokojů ve vedlejších objektech 12 Skladba pokojů 6×4 lůžka 6×5 lůžek Sociální zařízení každý pokoj s vlastní koupelnou Dům Jeky “PARMA” leží na břehu řeky Berounky, v sousedství dalšího domu Jeky, Léto. Pozemek, na jehož části je i parkovací plocha pro osobní auta, je oplocen. K dispozici je venkovní posezení.

Gastronomie

Každý dům má dostatečně velkou jídelnu, která slouží skupině i pro další společné akce, např. společenské hry a soutěže, tanec apod.

Okolí rekreačního zařízení a Řevnice

Poznávání CHKO Český kras - pěšky, na kole nebo vlakem: krasové kaňony, rokliny a jeskyně Koněpruské, Barrandova, Srbské a další, naučné stezky, impozantní hrad Karlštejn, jeskyně poustevníka Ivana a vyhlídka ve Sv. Janu Pod Skalou, skanzen Solvayovy lomy, Bubovické vodopády, Tetín, hrad Křivoklát, sklárny firmy Rückel v Nižbor, křížová cesta na Skalce, vápencový lom Amerika apod.
V centru Prahy vlakem za pouhou půlhodinu!

Rezervovat ubytování v JEKA LÉTO - Řevnice

Nejbližší ubytování v Řevnicích a okolí

Ubytování Řevnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah