HOTEL LIDOVÝ DŮM - Řevnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Dvouhvězdičkový Hotel Lidový dům nabízí svým hostům příjemné ubytování, kvalitní gastronomii a sportovní vyžití v klidném prostředí v blízkosti řeky Berounky. Ať už přijedete sami, s rodinou či na tenisové soustředění, budete s našími službami vždy spokojeni.

Nově otevřený Hotel Lidový dům je moderně vybavený komplex, který poskytuje kvalitní prostory nejen pro sport, relaxaci a zábavu, ale nabízí také vhodné prostory pro svatby, rodinné oslavy, firemní a kongresové akce.

Pro hosty je připraveno ubytování v moderně zařízených pokojích o celkové kapacitě 40 lůžek. Hostům je k dispozici hotelová restaurace, vinárna, v letním období venkovní zahrádka s grilem. Pro skupinové akce nabízíme společenský sál až pro 100 osob. Samozřejmostí je možnost bezplatného zaparkování Vašeho vozidla na hotelovém parkovišti.

HOTEL LIDOVÝ DŮM ubytování v hotelu

Hotel disponuje celkem 12 pokoji (2-4 lůžkové)

Hotelové pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem a bezdrátový připojení k internetu. Za poplatek se můžete ubytovat i s Vaším domácím mazlíčkem. V ceně ubytování je zahrnuto venkovní parkování.

Recepce

Otevírací doba recepce: pondělí až pátek 14:00 až 20:00, sobota až neděle 11:00 až 22:00.

Gastronomie

Stravování je pro návštěvníky zajištěno v hotelové restauraci s letní terasou, kde mají na výběr z pestré palety pokrmů tuzemské, ale i zahraniční kuchyně. Letní sezona - venkovní grilování. Restaurace je vhodná pro pořádání firemních akcí, rautů, narozeninových oslav a svatebních hostin.

Okolí hotelu a Řevnice

Hotel Lidový dům se nachází 20 km od Prahy. Město Řevnice leží u řeky Berounky při svazích brdských hřebenů. Turisté se mohou nechat zlákat k výletům do krásných romantických zákoutí hradu Karlštejn. Samotné město Řevnice nabízí řadu kulturních i sportovních vyžití.

Rezervovat ubytování v HOTEL LIDOVÝ DŮM - Řevnice

Nejbližší ubytování v Řevnicích a okolí

Ubytování Řevnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah