HOTEL KARLŠTEJN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Karlštejnse nachází ve středočeském městysi Karlštejn, v srdci CHKO Český kras. Exkluzivní poloha hotelu poskytujenádherný výhled na středověký hrad Karlštejn (50m), výbornou dostupnost centra obce (70m), restaurací či obchodů. V Hotelu Karlštejn je restaurace s letní zahrádkou a velká prodejna suvenýrů. V restauraci je k dispozici 30 míst, venkovní terasa nabízí posezení pro 32 hostů

Všechny pokoje hotelu Karlštejn (1 jednolůžkový, 7 dvoulůžkových, třílůžkové a 1 čtyřlůžkový) jsou vybaveny sociálním zařízením s vanou nebo sprchou, součástí všech pokojů je TV/SAT, minibar, trezor.

V blízkosti hotelu Karlštejn jsou Vám k dispozici tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště, golfové hřiště s 27 jamkami, možnost jízd na koních, půjčovna lodí, půjčovna kol, dobře značené turistické stezky a několik cyklostezek.

HOTEL KARLŠTEJN ubytování v hotelu

Hotel Karlštejn nabízí 12 stylově zařízených pokojů, z toho 7 dvojlůžkových, 2 třílůžkové, 1 čtyřlůžkový, 1 čtyřlůžkový apartmán s kuchyňkou a 1 jednolůžkový pokoj. Celková kapacita je 29 lůžek. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, toaletu, TV-LCD, SAT, WIFI, minibar, trezor.

Jeden z dvoulůžkových pokojů je typu DE LUXE VIEW, který má koupelnu s rohovou vanou, privátní vinotéku a nejhezčí výhled na Hrad Karlštejn.

Recepce

Recepce je otevřena denně do 20:00.

Gastronomie

Hotel Karlštejn Vás překvapí kombinací moderního a klasického stylu. Moderní interiér Restaurant & Cafe zajímavě kontrastuje s ubytovací částí hotelu. V hotelových prostorách kromě originálů obrazů, starožitných hodin a nábytku uvidíte originální benátský štuk & . 34; ANTICO STUCCO VENEZIANO& . 34; .

Okolí hotelu a Karlštejn

Za návštěvu jistě stojí Karlštejn, okolní muzea, a mnoho dalších kulturních památek a přírodních zajímavostí. V zimních měsících je možné vyrazit na túru na běžkách, nezapomeňte na Aquacentrum Tipsport Laguna v Berouně.

Rezervovat ubytování v HOTEL KARLŠTEJN

Nejbližší ubytování v Karlštejně a okolí

Ubytování Karlštejn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah