PIVOVAR ŘEVNICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Přímo u řevnického nádraží, jen pár kroků od kolejí, najdete Pivovar Řevnice. Ten jsme zrekonstruovali a vdechli mu život s prvním uvařeným pivem. Sládek Roman Řezáč pro vás vaří Řevnickou 10° a 12°. Přijďte si do Pivovaru užít půllitr pečlivě natočeného moku a tradiční českou kuchyni, kterou pro vás s láskou připravujeme. A uvelebte se v naší pivnici, kterou jsme pro vás zařídili v tradičním stylu. ​Nabízíme ubytování ve třech pokojích přímo v budově pivovaru.

Recepce

Check-in je možný od 14:00 do 18:00. Dejte nám prosím vědět, v kolik Vás můžeme očekávat, abychom měli dostatek času na přípravu vašeho pokoje. Check-in probíhá v Corso Boutique Hotelu na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 2.

Gastronomie

SLÁDEK: Ryze řevnické pivo u nás vaří sládek Roman Řezáč. Svou kariéru začal sice v pivovaru, nicméně s vařením piva neměl tehdy ještě nic společného. V konkurenčním pivovaru se zabýval otázkou financování. Láska k pivu ho však dovedla na kurz rekvalifikace, po kterém nabral zkušenosti v Plzni, a to u pana Krýsla, který teď do řevnického pivovaru dodává technologie. Vůbec poprvé se s pivovarnictvím setkal během studia na ČZU, kde mají vlastní minipivovar. Dal se do řeči se zdejším sládkem Ladislavem Chládkem, který ho namotivoval k tomu, aby vaření sám vyzkoušel. „Nejvíce jsem se toho naučil ale až tady v Corsu, ” říká Roman Řezáč. ŘEVNICKÁ 12Poctivý český ležák zlatavé barvy, vařený ze tří druhů sladů a žateckých odrůd chmele, kvašený v tradičních otevřených kvasných kádích a řádně uleželý. Plné sladové tělo se snoubí s výraznou a jemně ulpívající hořkostí, která nabádá k dalšímu napití.

Okolí pensionu a Řevnice

Pivovar Řevnice má ideální polohu pro objevování všech krás údolí Berounky. Vyrazte dobývat hrady a zámky, poutní místa nebo přírodní krásy. Vaší pozornosti by rozhodně neměl uniknout nedaleký Karlštejn, kde můžete obdivovat repliku svatováclavské koruny, dále navštivte poutní místo Svatý Jan pod Skalkou a pokud jste spíše fanoušky přírodních krás, určitě se zastavte v Koněpruských jeskyních. V okolí je i spousta zážitků pro děti. Za zvířátky se vydejte do Mědvědária Beroun nebo na Farmu Bojov. Letní radovánky můžete strávit v Aquaparku Beroun.

Rezervovat ubytování v PIVOVAR ŘEVNICE

Nejbližší ubytování v Řevnicích a okolí

Ubytování Řevnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah