HOTEL PANSKÁ ZAHRADA - Dobřichovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Panská Zahrada nabízí 4* ubytování s kouzlem přírody, moderní a poctivou gastronomií a relaxem v hotelovém wellness v centru města Dobřichovice.

 

 

 

 

Hotel nabízí 23 pokojů, včetně svatebního apartmá s privátní terasou na střeše budovy. Svatební apartmá je naší chloubou, má plochu přes 40 m2 a nabízí dostatek komfortu pro novomanžele ve svatební den nebo romanticky strávený víkend ve dvou. Část pokojů má vlastní vstup na malou předzahrádku, což ocení rodiče s dětmi, které si tak mohou hrát v bezpečném prostoru této zahrádky. Některé pokoje jsou také vícelůžkové (obvykle třílůžkové) či rodinné – jedná se o dva dvoulůžkové pokoje se spojovacími dveřmi. Vybavení pokojů zahrnuje například automatickou klimatizaci s několika režimy, velký pokojový trezor nebo špičkové matrace od firmy UNAR, které Vám zajistí pohodlný spánek po celou noc. Všechny pokoje disponují sprchovým koutem, apartmá má navíc také velkou vanu. V každé koupelně naleznete i vysoušeče vlasů, kosmetická zrcátka a pokročilý systém podlahového vyhřívání. Panská Zahrada používá na hotelových pokojích kosmetiku Eco by Green Culture.

Sousedící wellness ve vedlejší budově pod názvem Wellness Dobřichovice je možné využít v  rámci pobytu. Hoteloví hosté mají v  ceně ubytování vstup na hod / den. Ve wellness naleznete dvanáctimetrový bazén a  spa část se saunou a  vířivkou.  

HOTEL PANSKÁ ZAHRADA ubytování v hotelu

Hotel Panská Zahrada nabízí svým hostům ubytování ve 23 pokojích, které jsou rozděleny na dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové, zahradní dvoulůžkové, rodinné suites a svatební apartmá.

Gastronomie

Moderní a poctivá gastronomie. Naší chloubou je velká restaurace s otevřenou kuchyní. Její prostory jsou členěny na hlavní část s barem, krbový salonek a uzavíratelnou seminární část. Restaurace je ideálním místem pro obchodní snídani, jednání, chutný oběd během pracovního týdne, romantickou večeři nebo rodinnou oslavu až po velkou svatbu či firemní akci. Nabízíme moderní poctivou gastronomii sahající od domácích těstovin, přes steaky až po výrobky z vlastní profesionální udírny. Od jara do podzimu jistě oceníte otevřenou terasu, která disponuje vlastní letní kuchyní s grilem a výčepem.

Okolí hotelu a Dobřichovice

Město Dobřichovice se nacházejí kousek od hlavního města Prahy, kde nazlenete od A do Z, vše na co si jen vzpomenete. Samotné Dobřichovice a okolí toho mají též hodně co nabídnout, navštivte např. zámek Dobřichovice, lom Velká Amerika, hrad Karlštejn a mohono dalších památek a zajímavostí. Nechybí ani sposuty turistický tras a cyklostezek.

Rezervovat ubytování v HOTEL PANSKÁ ZAHRADA - Dobřichovice

Nejbližší ubytování v Dobřichovicích a okolí

Ubytování Dobřichovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah