HOTEL ROMANTICKÝ MLÝN KARLŠTEJN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Romantický hotel Mlýn Karlštejn se nachází na břehu řeky Berounky pod hradem Karlštejn, pouhých 25 km od Prahy, v krásném prostředí chráněné krajinné oblasti Český kras.

Romantický hotel Mlýn Karlštejn je umístěn v malebném prostředí chráněné oblasti Český kras na břehu řeky Berounky pod středověkým hradem Karlštejn, 25 km od centra Prahy a 15 km od mezinárodního letiště Václava Havla Praha. Hotel disponuje celkem 21 stylově zařízenými nekuřáckými pokoji s Wi-Fi internetovým připojením zdarma, restaurací s barem a letní terasou, různorodou nabídkou konferenčních prostor, relaxačním centrem a rozlehlými venkovními prostorami pro pořádání nejrůznějších společenských akcí včetně romantického ostrova s grilem. Parkování v areálu ZDARMA, možnost i pro autokary. V blízkosti hotelu se nachází železnice. Za svou popularitu Romantický hotel Mlýn vděčí nejen jedinečnému umístění, ale i těsné blízkosti klenotu české historie - středověkému hradu Karlštejn. Díky své strategické poloze a dobré dopravní dostupnosti je ideálním a velmi vyhledávaným areálem pro pořádání nejrůznějších firemních, společenských a rodinných akcí včetně svateb. Hotel slouží také jako výchozí bod pro turistické výlety do širokého okolí.

HOTEL ROMANTICKÝ MLÝN KARLŠTEJN ubytování v hotelu

Vybavení pokojů: satelitní TV, telefon s přímou provolbou, trezor, minibar, pracovní stůl, wi-Fi internetové připojení zdarma, koupelna s vanou nebo se sprchovým koutem, vyhřívaný koupelnový žebřík, vysoušeč vlasů, koupelová kosmetika na přírodní bázi. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Recepce

Recepce otevřena každý den 10:00 - 22:00.

Příjezd: od 14:00 do 20:00, odjezd: do 11:00.

Gastronomie

Restaurace s vlídnou domácí atmosférou má kapacitu 60 míst, příjemný bar, salónek pro 40 osob a novou letní terasu s výhledem na jez řeky Berounky pod hradem Karlštejn, a to pouhých 25 km od Prahy.

Okolí hotelu a Karlštejn

V těsné blízkosti Romantického hotelu Mlýn je 18 jamkové golfové hřiště s výhledem na hrad Karlštejn. Nedaleký sportovní areal nabízí tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště. Jedinečné podmínky pro pěší turistiku, cyklistiku, jízdu na koních, vodní sporty a rybaření.

Rezervovat ubytování v HOTEL ROMANTICKÝ MLÝN KARLŠTEJN

Nejbližší ubytování v Karlštejně a okolí

Ubytování Karlštejn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah