SISI - Pozlovice

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování Sisi se nachází v nově zrekonstruovaném rodinnémdomě, v klidné části obce Pozlovice s výhledem do zeleně.

Do lázní Luhačovice vede hezká procházka, která Vám zabere 10- 15min chůze, na přehradu cca 10 minut. Poblíž je fotbalové hřiště, les, hospůdka i autobusová zastávka. K dispozici máte také malou terasu na posezeníu kávy, či knížky, s výhledem do zeleně. Parkování je poblíž objektu - o ulicivýše, nebo na parkovišti u fotbalového hřiště - cca 100m.

K dispozici a v ceně ubytování je ložní prádlo, ručníky aosušky a WiFi. Kuchyň je vybavena základním nádobím propříležitostné vaření - dvouplotýnkový vařič, mikrovlnka, rychlovarná konvice, toastovač, čaj, káva, lednice, jídelní stůl se dvěma židlemi. Manželská postel, lampičky, komoda, TV. V koupelně je k dispozici mýdlo, rozkládací sušák, fén. Na terase můžete využít dřevěné lavice sodkládacím stolkem. Kola se dají schovat pod přístřešek ihned vedleubytování a uzamknout zámkem na kola. Dům je střežen kamerami.

SISI ubytování v pensionu

Součástí ubytování jemístnost s manželskou postelí, komodou, věšákem na oblečení, TV a kuchyňskýmkoutem. Studio s vlastním vchodem se nachází v suterénu rodinného domu.

  • Sociální zařízení: sprchový kout
  • Kuchyně a vaření: lednička, mikrovlnka
  • Elektronika: tv

Gastronomie

Stravování vlastní. Nejbližší obchod Bludička cca 500m. Restaurace Bludička cca 500m, Valašský šenk Ogar cca 1km.

Okolí pensionu a Pozlovice

V nejbližším okolí je velké množství sportovních, poznávacíchi kulturních možností. Na Luhačovické přehradě, která je vzdálena asi 10min. chůze - inline, půjčovna koloběžek a paddleboardů, plavání, rybaření, venkovní koupaliště. Skvělé výchozí místo pro různé výlety - hrady, zámky, muzea, přírodní zajímavosti, zříceniny i turistiku a cyklovýlety. Na své si přijdou i milovníci kultury - lázeňskékoncerty, noční život, kino, kulturní akce, divadlo.

Rezervovat ubytování v SISI - Pozlovice

Nejbližší ubytování v Pozlovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah