LÁZEŇSKÝ & WELLNESS HOTEL NIVA - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský & wellness hotel Niva nabízí v jednom komplexu ubytování, stravování, 40 léčebných a 15 wellness procedur! Dále venkovní a vnitřní bazény, konferenční místnost, stylová restaurace, salonky atd. Vhodné pro soukromé i firemní pobyty.

Lázeňský & wellness hotel Niva je moderní zrekonstruovaný lázeňský & wellness komplex nad Luhačovickou přehradou.

Pouze u nás naleznete rozsáhlé wellness centrum (klasická finská sauna, lesní sauna, bylinková sauna, římská pára, liščí nora s masáží nohou, whirlpool malý a velký, Kneippovy koupele, multifunkční masážní sprchy, laconium, vyhřívaná štěrková pláž, vodní lůžko atd.). Dále léčebné a relaxační procedury (více než 40 druhů), venkovní a vnitřní bazény (slaná voda) s neomezeným vstupem, fitcentrum, stylovou restauraci Koliba U černého psa, konferenční místnost, salonky a mnoho dalších služeb. Nabízíme pobyty pro jednotlivce i velké skupiny a firmy.

LÁZEŇSKÝ & WELLNESS HOTEL NIVA ubytování v hotelu

Z celkové kapacity 110 lůžek nabízíme více kategorií ubytování (tříhvězdičkové pokoje, čtyřhvězdičkové pokoje a luxusní apartmány/suite).

Jedná se převážně o dvoulůžkové pokoje. V přízemí a prvním patře jsou k dispozici komfortní pokoje typu Standard ***. V druhém patře jsou k dispozici nově vybudované pokoje typu Executive **** a apartmány/suite Deluxe ****. Tyto pokoje a apartmány jistě uspokojí i nejnáročnější klienty, kteří vyžadují vysoký komfort ubytování. Součástí budovy je bezbariérový výtah a bezbariérový pokoj. V hotelovém komplexu a pokojích nabízíme připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi (zdarma).

Součástí ubytování je neomezený vstup do bazénů a fitcentra!

Standard ***

Jedná se o komfortní jednolůžkový, dvoulůžkový nebo třílůžkový pokoj s příslušenstvím. Vybavení pokoje:

koupelna se sprchovým koutem, WC balkón s posezením (většina pokojů), LCD televize, telefon, Wi-Fi internet zdarma

Executive ****

Nový jednolůžkový nebo dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím. Vybavení pokoje:

koupelna se sprchovým koutem, WC, fén, župan, balkón s posezením (většina pokojů), trezor, lednice + minibar, varná konvice + káva/čaj, LCD televize (satelit + internet), telefon, Wi-Fi internet zdarma

Deluxe ****

Luxusní klimatizovaný apartmán/suite s příslušenstvím. Vybavení:

koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, WC, fén, župan, pantofle, klimatizace, balkón s posezením, trezor, lednice + minibar, varná konvice + káva/čaj, LCD televize (satelit + internet), telefon, Wi-Fi internet zdarma

Recepce

nonstop

Gastronomie

Stravování je zajištěno v jídelnách lázeňského hotelu a stylové restauraci Koliba U černého psa, která se nachází vedle lázeňského hotelu. Součástí všech pobytů je snídaně formou bohatého švédského stolu, zvýhodněné pobyty zahrnují polopenzi. Samozřejmostí je možnost dokoupení plné penze. Obědy a večeře nabízíme formou výběru z pestrého jídelníčku, dále možnost dietního stravování. Specialitou některých pobytů je stravování v naší restauraci Koliba U černého psa, formou talonu a výběru z širokého menu.

Okolí hotelu a Luhačovice

Niva se nachází v klidné části nad luhačovickou přehradou a je vzdálena 20 minut pěší chůze od lázeňské kolonády a centra Luhačovic.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ & WELLNESS HOTEL NIVA - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah