LÁZEŇSKÝ LÉČEBNÝ DŮM PRAHA - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

lázeňský léčebný dům PRAHA,

se nachází v Pražské čtvrti Luhačovických lázní. Jde o komplex tří budov ve vlastním lázeňském areálu se zahradou a terasou. Do hlavní budovy jsou přivedeny dva minerální prameny VIOLA a MARIE k pitné kůře, inhalacím a uhličitým koupelím našich hostů.

Lázeňský léčebný dům PRAHA má jedno a dvoulůžkové pokoje, část pokojů je tří a čtyřlůžkových. Převážná většina pokojů má oddělené postele. Všechny pokoje mají sociální zařízení, sprchu, WC. V přízemí se nachází jídelna (restaurace) s barem a cukrárna, dále zdravotnická část, kde se poskytují různé léčebné procedury, bazén a sauna.

LÁZEŇSKÝ LÉČEBNÝ DŮM PRAHA ubytování v hotelu

Lázeňský léčebný dům PRAHA má jedno a dvoulůžkové pokoje, část pokojů je tří a čtyřlůžkových. Všechny pokoje mají sociální zařízení, sprchu, WC. včetně WIFI, většina pokojů má oddělené postele

Recepce

24 h

Gastronomie

Restaurace přímo v objektu. Domácí kuchyně. Dietní strava

Okolí hotelu a Luhačovice

V okolí Lázeňského domu PRAHA, cca 150m je sportovní areál, tenisové kurty, minigolf, kuželky, přehrada s venkovním koupalištěm je vzdálená 20 minut chůze, sportovní vyžití, rybolov, lázeňská kolonáda 500 m, Luhačovice nabízejí kulturní vyžití, procházky v krásné přírodě, parky, lesy, zájezdy do blízkého okolí, Vizovický zámek, ZOO Lešná v zámeckém areálu, Poutní místo Velehrad a Provodov a další.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ LÉČEBNÝ DŮM PRAHA - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah