VILA VYŠEHRAD - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pražská čtvrť je místem, kde byly na začátku minulého století postaveny architektonicky zajímavé vily. V nich rádi pobývali významní umělci minulého století, např. malíř František Pečínka, znamenitý impresionista, dcera Bedřicha Smetany Zdeňka Heydušková, významná klavíristka, akademický malíř Oto Ottmar a hudební skladatel Leoš Janáček.

VILA VYŠEHRAD ubytování v pensionu

Apartmá je vybaveno samostatnou kuchyňkou s obývacím pokojem a ložnicí. Kuchyňka je plně vybavena a k vaření poslouží elektrická varná deska. Obývací pokoj tvoří rozkládací pohovka a jídelní stůl. V neposlední řadě je zde velká ložnice s pracovním stolem a PC. Příjemnou atmosféru dokresluje relaxační koutek, který je umístěn ve věžičce budovy.

Dvoulůžkové pokoje jsou útulně zařízeny a vybaveny. Každý z pokojů má dvoulůžkovou postel s nočními stolky a lampičkami. Dále je zde posezení na odpočinek. Pokoje jsou vybaveny rychlovarnou konvicí a základním druhem inventáře. Šatní skříň na pohodlné uložení oblečení, je součást každého pokoje. Máte také možnost požádat o bezplatné zapůjčení TV na pokoj.

Jednolůžkový pokoj využívají především lidé na pracovních cestách. Obsahuje jednolůžkovou postel, pracovní stůl který má své využití. Dále je zde šatní skříň a základní inventář.

Rezervovat ubytování v VILA VYŠEHRAD - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah