VILA TERRA - Luhačovice

Více ve vile

Popis ubytování

Vila Terra nabízí ubytování v nově zrekonstruovaném objektu v Luhačovicích, kde se nachází také bazén s protiproudem, finská a parní sauna.

Od základů zrekonstruovaný objekt se nachází v malebném prostředí lázeňského města Luhačovice, jen 10 minut chůze od kolonády a samotného centra lázní. Stavba byla dokončena a zkolaudována na počátku roku 2014, poté byly realizovány práce na interiérech jednotlivých apartmánů a vnitřních prostor.

V současné době máte k dispozici šest dvoulůžkových a dva čtyřlůžkové apartmány, vybavené kuchyňskými kouty. Každý z nich je navržen ve zcela odlišném stylu. Je jen na Vás, pro který se rozhodne nyní a který zvolíte příště. Jednotlivé interiéry jsou svou originalitou na míle vzdáleny běžné hotelové uniformitě. Autorkou nekonvenčních návrhů je MgA. Pavla Richterová.
K odpočinku a relaxaci poslouží bazén s protiproudem, vířivka, finská a parní sauna a společenská místnost se zázemím.
Parkování je zajištěno přímo v místě pobytu, v uzavřeném areálu Vily TERRA.
Prostory jsou klimatizovány.
Celý objekt je nekuřácký a nepředpokládá se zde pobyt zvířecích společníků.
Samozřejmostí je Wi-fi internetové připojení.

Okolí vily a Luhačovice

Největší moravské lázně (4. největší v ČR) ležící na pomezí Valašska a Moravského Slovácka, zvaném Zálesí. Léčivé prameny jsou zde využívány jak k pitné kůře, tak pro balneologické účely. Léčivé prameny v Luhačovicích jsou využívány k pitné kúře a jsou veřejné bezplatně přístupné.
Lázně jsou neodmyslitelně spjaty s osobnostmi architekta Dušana Jurkoviče, který zásadně ovlivnil svými stavbami lidové secese tvář města, nebo hudebního skladatele Leoše Janáčka, na jehož počest se pořádá každoročně hudební festival Janáček a Luhačovice.
Souznění přírody, léčivých pramenů, barevné architektury a povznášejících tónů hudby přispěje k Vašemu dokonalému odpočinku a naplní Vás klidem a pohodou.
Ve městě se nachází velké množství nejrůznějších kaváren, vináren, restaurací a cukráren, dále sportovní hala, tenisové kurty i lázeňské divadlo.

Rezervovat ubytování v VILA TERRA - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah