PENZION CASA - Hradec Králové

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítejte u nás v Penzionu CASA, nově otevřeném moderním penzionu minimalistického designu v historickém centru města Hradec Králové!

CASA znamená v italštině & . 34; domov& . 34; . A domov, to je pro každého něco jiného, ale vždy je to bezpečný přístav šťastných návratů. Je naším upřímným přáním, abyste u nás i Vy našli své & . 34; doma& . 34; . Ať už přijdete za obchodem, turistikou nebo romantikou, náš butikový penzion Vám otevře svou pohostinnou náruč. Váš pokoj je připraven.

Penzion CASA si zakládá na využití moderních technologií sloužících k zajištění plného soukromí i bezobslužného odbavení každého hosta. Přesto jsem v každém okamžiku na dosah a připraveni pomoct s jakoukoliv nesnází.

V přízemí historického domu, v jehož vyšších podlažích se nachází náš penzion, naleznete „prosekárnu“ Casa del Prosecco s dobrou kávou, širokým výběrem prosecco a tapas. V jejích prostorách na Vás dýchne středomoří s tlumenými barevnými tóny.

PENZION CASA ubytování v pensionu

Jak probíhá check-in

a check-out

  • REZERVACE A PLATBA
    Vše je zařízeno s ohledem na Vaše plné soukromí a bezpečí. Při rezervaci a platbě ubytování nedochází k žádnému kontaktu s recepčním. Platba probíhá pouze platební kartou přes rezervační systém. Platba musí být uhrazena před počátkem ubytování. Bez úhrady Vám nemůže být zaslán přístupový kód.
  • KÓD V DEN PŘÍJEZDU
    Přístup do penzionu je zajištěn pomocí PIN kódu, který je zasílán formou sms na telefonní číslo uvedené při rezervaci v den Vašeho příjezdu, který Vám umožní vstup do penzionu – terminál pro zadání PIN se nachází těsně vedle hlavních dveří. Bez PIN kódů není možné se do prostor penzionu dostat.
  • PŘÍSTUPOVÁ KARTA DO POKOJE
    V sms bude napsáno i číslo schránky, kde po zádání příslušného PIN a následnému otevření dvířek schránky Vám bude k dispozici kódovaná karta k bezpečnostním kartovým zámkům. Karta Vám po dobu Vašeho pobytu umožní vstup nejen do pokoje, ale též do penzionu. Sms zprávu s kódem si uschovejte, schránku můžete využívat po celou dobu svého pobytu. A budete ho potřebovat i při odjezdu pro vrácení karet zpět do schránky.
  • VRÁCENÍ KARTY
    V den odjezdu vrátíte karty od pokoje do schránky ze které jste si karty vyzvedávali. Schránka se otevře po zadání stejného kódu, který jste zadávali při příjezdu. Po uplynutí check-out (v 11:00 ) bude přístup do pokoje zablokován.
  • NĚCO SE NEDAŘÍ
    Pokud budete mít jakýkoliv problém týkající se vstupu do penzionu, kontaktujte nás prosím na telefonním čísle.

Okolí pensionu a Hradec Králové

Hradec Králové, východočeská metropole slavné minulosti i živé současnosti, nabízí celou řadu míst, které stojí za to vidět. A to nejen v samotném městě, ale i jeho blízkém okolí. Pro milovníky cykloturistiky je jistě výzvou široká škála cyklostezek - jedna z nejvyhlášenějších vede do slavného barokního komplexu hospitalu Kuks v kouzelném údolí řeky Labe. Odtud je to již jen kousek do malebných Krkonoš s nejvyšší horou v České republice, Sněžkou. Na golfisty čekají v blízkém dosahu hned tři hřiště. A těm, kteří se chtějí jen tak cournout po městě nebo nemají během svého business tripu čas ne delší výlet, nabídne Hradec tolik zajímavého, že by si s tím vystačil i na několik dní. Takže račte ochutnat Hradec Králové, nebo se nabažit dosyta.

Rezervovat ubytování v PENZION CASA - Hradec Králové

Nejbližší ubytování v Hradci Králové a okolí

Ubytování Hradec Králové

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah