BOROMEUM RESIDENCE - Hradec Králové

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Boromeum residence nabízí ubytování v komfortně a moderně vybavených apartmánech s jedním až čtyřmi lůžky v centru Hradce Králové v jeho historické části, 100 m od Velkého náměstí. V hotelu je možné se ubytovat od jednoho dne a délka pobytu není omezena, delší pobyty jsou cenově zvýhodněny.

Všechny apartmány jsou plně vybaveny tak, aby splňovaly požadavky hotelových hostů. Oproti běžným hotelům a penzionům jsou naše apartmány vybaveny plnohodnotnou kuchyní včetně spotřebičů (lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, odsavač par, dřez), kuchyňského nádobí a dalších nezbytností pro přípravu jídla. Dále je v každém apartmánu koupelna s toaletou (vana nebo sprchový kout - dle typu apartmánu). Zapůjčení fénu je na vyžádání.

Naleznete zde kompletní ložní prádlo včetně ručníků a to vše pro potřebný počet ubytovaných. V obývacím pokoji pak pohodlnou pohovku, konferenční stolek, jídelní stůl a židle, televizi a satelitní přijímač. V každém apartmánu je možné použít wi-fi s vysokorychlostním internetem, případně připojení na internet pomocí standardního LAN kabelu. Všechny televizní přijímače jsou připraveny pro příjem satelitního signálu družic ASTRA 1 a HOTBIRD 13 (standardně pouze bezplatné stanice).

V našem hotelu je možné využít prádelnu s pračkami a sušičkami. V případě zájmu Vám Vaše prádlo vypereme a vyžehlíme (praní osobního prádla naším personálem je zpoplatněná služba). Možnost zapůjčení žehličky a žehlícícho prkna.

Pro cyklisty je v objektu vyčleněn prostor pro uložení jízdních kol, stejně tak i pro kočárky a malé motocykly.

V případě potřeby Vám zdarma zajistíme dětskou postýlku.

Výhodou oproti většině hotelů či penzionů je výrazně větší podlahová plocha obytného prostoru. To ocení většinou ti, kteří hledají ubytování na více dní nebo týdnů, případně skupinky či rodiny s dětmi.

Rezervace nejpozději do 18.00 hod. Otevírácí doba recepce je ve všední dny od 9.00 do 20.00 hod, o víkendu od 9.00 do 20.00 hod.

BOROMEUM RESIDENCE ubytování v hotelu

Každý apartmán je kompletně vybaven pro pohodlné užívání. Je zde televize, satelit, internet, kuchyňská linka, kuchyňské a jídelní potřeby, jídelní stůl a židle, sedačka, konferenční stolek, manželská postel (ve větších apartmánech jsou dvě manželské postele), ložní prádlo, skříně, ručníky, sprchový kout nebo vana.

Recepce

Rezervace nejpozději do 18.00 hod. Otevírací doba recepce je od 9.00 do 19.00 hod.

Gastronomie

Snídaně

V případě zájmu o snídani je možné si tuto službu objednat za cenu 150 Kč na osobu. Snídaně poskytujeme ve vedlejším objektu formou bohatého bufetu s čerstvým pečivem. Snídaně je k dispozici od 7.30 do 09.30 hod.

Okolí hotelu a Hradec Králové

Okolí residence je plné kulturních památek, divadlo, Bílá věž, muzeum, Chrám sv. Ducha, atd.

Rezervovat ubytování v BOROMEUM RESIDENCE - Hradec Králové

Nejbližší ubytování v Hradci Králové a okolí

Ubytování Hradec Králové

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah