HOTEL NOVÉ ADALBERTINUM - Hradec Králové

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nové Adalbertinum patří mezi významné stavební dominanty historického centra na Velkém náměstí v Hradci Králové. Bývalý klášter byl při rekonstrukci budovy v letech 1993–1997 doplněn o původní prvky architektury a nezbytnosti dnešní doby v oblasti ubytování, např. bezbariérový přístup či internet na pokojích.

Hotel, kongresové centrum a restaurace Nové Adalbertinum nabízí svým hostům ubytování ve 30 vybavených pokojích, konferenční prostory pro konference, kongresy, školení, semináře či společenské akce, plesy, rauty, firemní prezentace, atd. včetně zajištění ubytování, kongresové techniky a profesionálních cateringových a gastronomických služeb. Hotel je také vybaven dvěma výtahy.

Součást hotelu je také nově zrekonstruovaná nekuřácká restaurace Evergreen, která nabízí hostům speciality české kuchyně a bohatý výběr kvalitních vín. V letním období je k dispozici hostům letní zahrádka Café Atrium v příjemném a klidném prostředí na zadním nádvoří s prosklenými arkádami.

HOTEL NOVÉ ADALBERTINUM ubytování v hotelu

Nové Adalbertinum nabízí ubytování až pro 66 osob ve 33 vybavených pokojích. Pokoje jsou 1, 2 a 3 lůžkové s vlastní sprchou, WC, televizí se satelitním příjmem, telefonem a možností připojení k internetu. K dispozici je také ubytování pro tělesně postižené.

Recepce

7:00 - 19:00

Gastronomie

Rezervovat ubytování v HOTEL NOVÉ ADALBERTINUM - Hradec Králové

Nejbližší ubytování v Hradci Králové a okolí

Ubytování Hradec Králové


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah