HOTEL U ČESKÉ KORUNY - Hradec Králové

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ubytování s tradicí

Hotel U České koruny nabízí ubytování hotelového typu v krásném prostředí historické budovy v samotném centru Hradce Králové, jen 100 metrů od Velkého náměstí. Ubytování nabízíme ve dvou různých budovách, tedy v původní historické budově hotelu a v přístavbě, řešené modernějším stylem. K dispozici je 16 útulných pokojů a malých apartmánků. Nabízíme klasické ubytování již od jedné noci s možností i dlouhodobých pobytů.

Příjezd do hotelu (Check-in)

Ubytování v hotelu je možné od 14.00 hod. Recepce je otevřena denně do 19.00 hod. Jiné časy jsou možné, ovšem pouze po předchozí dohodě, a to buď telefonicky nebo emailem. Vždy se snažíme vyhovět přání zákazníka k jeho naprosté spokojenosti.

Při příjezdu obdržíte elektronickou kartu od pokoje, pokyny pro zaparkování vozidel (pokud byl vznesen požadavek na parkování), mapku starého města a welcome drink jako poděkování za využití našich služeb. Při příjezdu je provedena úhrada za ubytování, případně v průběhu prvního dne. Platbu je možné provést v hotovosti nebo bankovní kartou. U stálých zákazníků je možná platba fakturou - tuto možnost je nutné předem projednat s managerem hotelu.

Ukončení ubytování (Check-out)

Odjezd a vyklizení pokoje je do 11.00 hod. posledního dne ubytování. V případě, že Vám tento čas nevyhovuje, je nutné toto projednat při zahájení ubytování. Tento postup je nutný z důvodu naplánování úklidu pokoje a ubytování dalších hostů.

Rezervace nejpozději do 18.00 hod. Recepce je umístěna v přízemí hotelu. Provozní doba recepce je od 9.00 hod. do 19.00 hod. Mimo pracovní dobu recepce nás kontaktujte telefonicky na hotelovou nonstop linku.

HOTEL U ČESKÉ KORUNY ubytování v hotelu

Standardní vybavení pokojů

Všechny pokoje jsou vybaveny k běžnému využití přesně tak, aby splňovaly požadavky hotelových hostů. V každém pokoji je k dispozici televize s příjmem standardních českých programů a vybraných satelitních programů, dále je k dispozici internetové připojení. V každém pokoji je koupelna s běžným sociálním zařízením, fénem, stejně tak ručníky a běžné toaletní potřeby (mýdlo, šampon, toaletní papír) dle počtu ubytovaných osob. V pokojích je také možno využít mini lednice. V apartmáncích jsou k dispozici i malé kuchyňky. Pokud cestujete s dětmi, zdarma Vám zapůjčíme dětskou postýlku.

Dále je možné využít prádelnu pro praní osobního prádla, a to v sousedním objektu. V případě zájmu Vám Vaše prádlo vypereme a vyžehlíme (praní osobního prádla naším personálem je zpoplatněná služba). V objektu je vyčleněn prostor pro parkování motocyklů, jízdních kol a pro uskladnění kočárků.

Recepce

Dojezd hostů nejpozději do 18.00 hod. Recepce je umístěna v přízemí hotelu. Provozní doba recepce je od 9.00 hod. do 19.00 hod. Mimo pracovní dobu recepce nás kontaktujte telefonicky na hotelovou nonstop linku.

Gastronomie

Snídaně

Snídaně jsou podávány v přízemí hotelu v prostorách recepce formou bohatého bufetu. K bufetovému stolu jsou podávány také teplé pokrmy. Snídaně je k dispozici od 7.30 do 9.30 hod. V případě dřívějšího odjezdu je hostům připraven snídaňový balíček.

Okolí hotelu a Hradec Králové

Informace o okolí

V recepci jsou hostům k dispozici informarční materiály o městě Hradec Králové a okolí, včetně prohlídkových tras památek a různých zajímavostí. Dále zde najdete nepřeberné množství map a turistických plánků. V případě jakýchkoliv dotazů ohledně kulturního či společenského dění ve městě se neváhejte obrátit na personál našeho hotelu.

Rezervovat ubytování v HOTEL U ČESKÉ KORUNY - Hradec Králové

Nejbližší ubytování v Hradci Králové a okolí

Ubytování Hradec Králové

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah