HNÍZDO SNŮ - Hradec Králové

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hnízdo snů najdete v samém centru královského věnného města Hradec Králové. Ulička Úzká včetně našeho penzónu na vás dýchne tou pravou atmosférou starého Hradce a historického Velkého a Malého náměstí. Jsme kousek od Galerie moderního umění či Klicperova divadla. K dispozici jsou větší nově rekontruované, útulné a romanticky zařízené pokoje pro Vás pobyt snů.

U našeho ubytovacího zařízení máme k dispozici pouze jedno parkovací místo za cenu 150Kč/den, které je nutné rezervovat předem. Dále je k dispozici parkováni 150m od hotelu za cenu 30Kč/hodinu (o vikendech levneji).

HNÍZDO SNŮ ubytování v hotelu

POKOJ SNŮ (1) - Prostorný a světlý pokoj je vhodný i pro ubytování až pětičlenné rodiny. Je vybavený dvěma postelemi s luxusními matracemi a kvalitními lůžkovinami pro váš zdravý spánek. Pokud pokoj využijete jako dvoulůžkový apartmán, můžete si během dne odpočinout na pohodlných pohovkách. Ty je v případě potřeby možné použít jako další lůžko nebo i rozložit a využít tak přistýlku. Jedna z pohovek je umístěna v odděleném předpokoji a tak zaručuje příjemné soukromí. Dámy i malé slečny okouzlí toaletní stolek se zrcadlem, pro pány je k dispozici prostorný pracovní stůl. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem, vybavena ručníky a toaletními potřebami.

POKOJ SNŮ (2) - Romantický dvoulůžkový pokoj v historickém domě na vás ihned po vstupu dýchne atmosférou výjimečnosti. Vysoké stropy staré zástavby, velká historická okna a decentní vybavení v jemných tónech vám zaručí příjemný pobyt. Pokoj je vybaven dvěma postelemi a důraz je kladen zejména na kvalitu matrací i ložního prádla. Dámy i malé slečny okouzlí toaletní stolek se zrcadlem, pro pány je k dispozici prostorný pracovní stůl. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem, vybavena ručníky a toaletními potřebami.

POKOJ SNŮ (3) - Romantický dvoulůžkový pokoj v historickém domě na vás ihned po vstupu dýchne atmosférou výjimečnosti. Vysoké stropy staré zástavby, velká historická okna a decentní vybavení v jemných tónech vám zaručí příjemný pobyt. Pokoj je vybaven dvěma postelemi a důraz je kladen zejména na kvalitu matrací i ložního prádla. Dámy i malé slečny okouzlí toaletní stolek se zrcadlem, pro pány je v odděleném předpokoji k dispozici prostorný pracovní stůl. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem, vybavena ručníky a toaletními potřebami.

POKOJ SNŮ (4) - Romantický dvoulůžkový pokoj v historickém domě na vás ihned po vstupu dýchne atmosférou výjimečnosti. Vysoké stropy staré zástavby, velká historická okna a decentní vybavení v jemných tónech vám zaručí příjemný pobyt. Pokoj je vybaven dvěma postelemi a důraz je kladen zejména na kvalitu matrací i ložního prádla. Dámy i malé slečny okouzlí toaletní stolek se zrcadlem, pro pány je k dispozici prostorný pracovní stůl. Samozřejmostí je koupelna s vanou, vybavena ručníky a toaletními potřebami.

POKOJ SNŮ (5) S TERASOU - Atmosféru starého Hradce můžete nasávat v tomto podkrovním pokoji s terasou. Pokoj je vybaven romantickou postelí pro pár. Posedět během dne si můžete na příjemné pohovce, kterou je ale možné v případě potřeby přeměnit na lůžku, případně i lůžko s přistýlkou a tak je pokoj vhodný i pro rodinu se dvěma dětmi. Prostorná terasa s posezením je ideálním místem pro odpočinek. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem, vybavena ručníky a toaletními potřebami.

Gastronomie

Hnízdo Snů nabízí vlastní restauraci s výběrem z jídelního lístku.

Rezervovat ubytování v HNÍZDO SNŮ - Hradec Králové

Nejbližší ubytování v Hradci Králové a okolí

Ubytování Hradec Králové

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah