CHALET LUCIE - Bedřichov

Více o chatě

Popis ubytování

​Chalet Lucie nabízí moderní ubytování v Jizerských horách.

​Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování až pro 15 osob. 1PP: hlavní vstup do objektu, kde je k dispozici velký botník a věšák na oblečení. Následuje vstup do haly odkud lze vstoupit do sauny se 2 sprchami a odpočinkovou místností a WC, nebo projít do kolárny, kde je možnost uskladnění kol/lyží s možností provádět jejich servis, zde se i provádí separace odpadu (papír/plast/sklo). 1NP: Po schodech vstoupíte do chodby, odkud je možno vstoupit do apartmánu s koupelnou se sprch. koutem a samostatným WC. Kapacita: 1 manželská postel s možností 1 přistýlky. Na chodbě je i společná toaleta (WC + pisoár).
1 společenská místnost se 2 stoly a místem k sezení pro až 15 osob, TV, krb. Plně vybavená kuchyň: indukční varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, kávovar na zrnkovou kávu, 2× chladnička s mrazákem, myčka nádobí, toustovač, topinkovač, ponorný mixér. 2 menší společenská místnost s malou kuchyňkou s chladící vitrínou, myčkou a barovým pultem, 65“ TV a gaučem s možností vstupu na 2 venkovní terasy. Zde možnost zapůjčení výčepního zařízení za poplatek 500 Kč/pobyt. 2NP: Po schodech vstoupíme do horního patra, kde jsou další 3 apartmány: 1. se skládá ze 2 propojených pokojů s koupelnou vybavenou vanou a WC, kapacita: 2× manželská postel. 2. se skládá ze 2 samostatných pokojů s koupelnou se sprchovým koutem a WC, kapacita: 2× manželská postel s možností 2 přistýlek.
3. jeden pokoj s koupelnou se sprchovým koutem a WC, kapacita: 1 manželská postel.
4 koupelny s WC (3 sprch. kout, 1 vana) plus další 2 samostnatrná WC (sauna, hosté). Celoročně přístupná chalupa s možností parkování až 4 aut před chalupou. Garáž není pro hosty přístupná.

Rezervovat ubytování v CHALET LUCIE - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah