PENZION VODÁRNA BEDŘICHOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

PENZION - VODÁRNA BEDŘICHOV nabízí ubytování v srdci Jizerských hor. Jako součást úpravny vody umístěné v uzavřeném areálu poskytuje svým hostům klidný pobyt s možností využití venkovního posezení, bezpečné parkování a bezkonkurenční výhled na okolní přírodu.

PENZION - VODÁRNA BEDŘICHOV je umístěn na kraji obce Bedřichov ve směru od Jablonce nad Nisou na Liberec. Ubytování poskytuje ve dvou a třílůžkových pokojích. Rodiny s dětmi se budou cítit jako doma v rodinném pokoji, to jsou dva dvoulůžkové pokoje spojené společnou předsíňkou. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí a mají vlastní WC a koupelnu se sprchovým koutem. V celém objektu je zdarma připojení na Wi-Fi. V ceně ubytování je započítán i pobyt v bazénu a vířivé vaně, která je umístěna v samostatném objektu u penzionu.

PENZION VODÁRNA BEDŘICHOV ubytování v pensionu

Pokoje jsou rozmístěny ve dvou patrech. Liší se počtem lůžek. Pokoje 301 a 308 jsou třílůžkové, 302,30 3 a 309 jsou dvoulůžkové, 304 - 305 a 306 - 307 jsou rodinného typu, vždy dva dvoulůžkové pokoje jsou propojeny předsíňkou. Pokoje jsou umístěny ve 3. nadzemním podlaží. Ve 4. nadzemním patře objektu je umístěno pět dvoulůžkových pokojů a jeden třílůžkový. Všechny pokoje mají vlastní WC a koupelnu se sprchovým koutem. Na každém pokoji je možnost dalšího lůžka formou přistýlky. Na požádání je k dispozici i postýlka pro nejmenší hosty penzionu.

Recepce

Recepce slouží k ubytování hostů a je v provozu, ve všední dny od 8 do 21 hodin a o víkendech od 13 do 21 hodin.

Gastronomie

V penzionu se vaří po celý den. Snídaně jsou rautové, večeře si hosté mohou vybírat z týdenního jídelního lístku. Vybírat lze ze 2 až 3 obědových jídel. Obědy se řeší individuálně při příjezdu, v pracovní dny lze objednat na příští den, o víkendu záleží na domluvě s recepční. Menší i větší skupiny mohou využít i nabídky rautového občerstvení, které lze předem objednat. V letních měsících mohou zájemci využít i možnost venkovního grilování.

Okolí pensionu a Bedřichov

Penzion je v obci Bedřichov, která je nazývána branou CHKO Jizerských hor. V okolí je nepřeberné množství vycházkových, cyklistických, bežeckých a v zimě i běžkařských tras, které jsou součástí 200 km Jizerské magistrály. Pro milovníky sjezdového lyžování jsou v provozu v zimě od první do poslední sněhové nadílky ski areály Malinovka, Severák a v dojezdové vzdálenosti 20 km i Tanvaldský Špičák. Rodiny s dětmi uvítají na jaře, v létě i na podzim nabídky tematických stezek, jako je Mravenčí stezka, Stezka k viklanu, Bedřichovské výhledy nebo Modré putování za zázračnou vodou. Obdivovatelé dalekých rozhledů se mohou vydat na nedalekou rozhlednu Královku a pro všechny zájemce adrenalinových sportů je u bedřichovského stadionu lanový park a lezecká stěna. Chodit a jezdit na kole se dá po cyklistických stezkách, které vedou bedřichovským okolím přírodními krásami Jizerských hor. Kdo nejezdí na kole může se vydat objevovat okolí Bedřichova pěšky například z Bedřichova na Černou Nisu a Novou Louku nebo stezkou Okolo Hejnického hřebene.

Rezervovat ubytování v PENZION VODÁRNA BEDŘICHOV

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah