PENZION U ELIŠKY - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion prošel v roce 2009 celkovou rekonstrukcí a obměnou vnitřního vybavení. Nabízíme Vám ubytování v celkem 18-ti moderně zařízených světlých pokojích, vybavených masivním dřevěným nábytkem. Pro naše nejmenší návštevníky zapůjčíme samozřejmě zdarma i dětskou postýlku, nočník či jídelní židličku. Každý pokoj má svou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Celý penzion je provozován jako nekuřácký.

Penzion prošel v roce 2009 celkovou rekonstrukcí a obměnou vnitřního vybavení. Nabízíme Vám ubytování v celkem 16-ti moderně zařízených světlých pokojích, vybavených masivním dřevěným nábytkem. Pro naše nejmenší návštěvníky zapůjčíme samozřejmě zdarma i dětskou postýlku, nočník či jídelní židličku. Každý pokoj má svou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Celý penzion je provozován jako nekuřácký.

Dýchne na Vás atmosféra rodinného penzionu, kam se budete rádi vracet.

S ubytováním Vám nabízíme zároveň i chutnou stravu a to formou polopenze či plné penze. Náš kuchař, pro kterého je vaření zároveň i koníčkem, Vám připraví speciality české i slovenské kuchyně.

V penzionu není klasická restaurace, ale můžete si u nás zakoupit občerstvení. Nabízíme chlazené pivo, víno, nealko nápoje, dále slané i sladké pochutiny. Samozřejmostí je lahodná káva, čaj, grog či svařák.

PENZION U ELIŠKY ubytování v pensionu

Světlé, prostorné pokoje jsou moderně vybaveny dřevěným nábytkem, součástí každého pokoje je koupelna se sprchovým koutem a WC.

Recepce

Recepce nemá přesně stanovenou provozní dobu, snažíme se být našim hostům k dispozici, kdy nás potřebují.

Check in: 14:00 - 19:00 hodin. Pozdější příjezd, tzn. po 19:00 hod. , je možný po dohodě s recepcí či ubytovacím oddělením.

Gastronomie

Náš kuchař připravuje výborné pokrmy české a slovenské gastronomie. K snídani nabízíme výběr ze 6 druhů snídaní.

Okolí pensionu a Bedřichov

Penzion U Elišky se nachází v obci Bedřichov v Jizerských Horách, která je vzdálená 6 km od města Jablonec nad Nisou a 8 km od města Liberec.

Oblast je známá svými možnostmi pro pěší turistiku a cyklistiku. Nejbližší obchod s potravinami je od penzionu vzdálen 400 m.

Lyžařský areál Bedřichov je vzdálen od našeho penzionu 2 km, Hrabětice 4 km, Ještěd a Tanvaldský Špičák 20 km. Známá běžkařská trať Jizerská magistrála 3 km. Snowtubing 1 km.

Bobová dráha v Janově nad Nisou 2 km.

Zastávka skibusu a autobusu (MHD) v Janově nad Nisou je vzdálená 400 m od objektu.

V 6 km vzdáleném Jablonci nad Nisou najdete muzeum skla a bižuterie, krytý bazén, vodní přehradu Mšeno.

V 8 km vzdáleném Liberci najdete aquapark, wellnes centrum, Babylon – centrum zábavy, bazén, ZOO Liberec a botanickou zahradu, DinoPark - výprava do dávné historie.

3 km od penzionu U Elišky se nachází přírodní rašelinové koupaliště, 7 km vodní přehrada Bedřichov a 8 km vodní přehrada Josefův důl.

Rezervovat ubytování v PENZION U ELIŠKY - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah